krea Krea med børn Rum til børn Ud i det blå

På Kunsten

fredag 27. september 2019

Vi var på Kunsten sidste weekend. Vigga elsker at komme der og havde længe efterspurgt en tur derop. Vi havde bare lige et par timer, inden Carla skulle videre til en anden aftale. Så planen var egentlig primært, at vi skulle op at se, hvad der skete i Kunst-Lab.

Sættekasse-skulpturer

Men værket Sættekasse-skulpturer trak i pigerne. Det er en stor kasse fyldt med gamle dimser og ragelse, som man kan bygge kunstværker af og udstille i den overdimensionerede sættekasse.

Carla ELSKER sådan noget. Hun har altid samlet gamle sager, som hun finder alle vegne. Og hun har altid haft en skuffe i sin krea-kommode fyldt op med – ja, for at sige det som det er – gammelt skrald, som hun laver kunst og krea af. Og det er alt fra gamle, udtjente cyklelygter til knækkede udefinerbare plastikdimser. Så det var virkelig et værk, der var som skabt til hende. At se hende helt fordybet i materiale-kassen gav mig så meget associationer til hendes “samler-skuffe” :)

Jeg synes at det er så fantastisk, at de kan blive så opslugt af den slags og at de nærmest skulle trækkes derfra, for at vi også kunne nå Krea-Lab.

Hvis I ikke har planer for weekeden, vil jeg anbefale at kigge forbi Kunsten. Det var også super godt nede i Kunst-Lab, som lige nu er inspireret af udstillingen Twilight Zone. Hvorfor der også er ret mørkt dernede og ikke så oplagt at fotografere. Der er bl.a. mulighed for at eksperimentere med skygger og kul-tegninger.

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.