Legetøj og bøger

Dyreleksikon for de mindste

mandag 22. april 2013

Jeg har været hjemme med to forkølede piger i dag, den ene lidt mere ramt end den anden… Jeg fik fundet kameraet frem og skudt løs, – elsker det og må vist til at stjæle lidt mere tid bag kameraet igen.

Jeg vil lige vise jer det fine dyreleksikon, som Vigga har fået i fødselsdagsgave af Farmor og Farfar. Det indeholder over 150 flotte illustrationer af dyr fra hele verden, – både danske og mere eksotiske af slagsen, samt opslag med silhuetter af forskellige dyr, så større børn kan gætte hvilke dyr det er. Baggrundsfarverne er holdt i lækre, klare pasteller og det gør den jo kun endnu mere tiltalende og skøn :) Bogen hedder Dyreleksikon for de mindste og er fra forlaget Carlsen.

Vigga er glad for sin Lily stol, som hun meget gerne vil klarte op og stille sig op på. Men hun vil (trods alt) også gerne sidde og hænge ud på den, når Carla ser fjernsyn eller som her med en god bog. Jeg synes at det er så hyggeligt, når hun får klatret op og sat sig til rette på den :)
Hun er også glad for at køre tur med dukkevognen, og hun vinker og laver kysselyde til os, når hun triller afsted ind på værelserne med den :)

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Nina tirsdag 23. april 2013 at 12:43

  Det leksikon har min datter også – det er SÅ fint!
  Bliver lige nød til at høre hvor de fine leolegging/bukser er fra?
  God dag!
  /Nina

  • Reply Mette tirsdag 23. april 2013 at 20:23

   Bukserne er en del af et sæt fra H&M, som også indeholdt en bluse med print og en leohue med ører. Jeg købte det til Vigga til fastelavn, men vi har brugt leggins´ene flittigt efterfølgende :) Jeg kan godt lidt at leoprintet er skraveret. Det gør det lidt mere grafisk og en smule mindre “tacky”, synes jeg ;)

 • Reply Nina fredag 26. april 2013 at 09:43

  Tak for svar – jeg fandt sættet i H&M, dog ikke i Sophia´s str. :/ De leggings er nemlig rigtig fine pga. det mere grafiske udtryk :)
  God bededag til jer!
  /Nina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.