Fødselsdag Legetøj og bøger

Urbanears

mandag 28. august 2017

Jeg har lidt billeder liggende fra Carlas 9 års fødselsdag tilbage i juni og en anbefaling, som jeg gerne vil dele. En af hendes gaver var de her lækre hørebøffer fra Urbanears (som hendes far har æren for at have fundet til hende).

Både Carla og Vigga havde ønsket sig et par gode høretelefoner, så Vigga fik også et par i “lillesøster-gave”. Carla fik de lyserøde og Vigga fik et par i mint. Og de har været et kæmpe hit. Jeg faldt først for de lækre farver, den matte finish og de lette detaljer. Men de viste sig at være endnu smartere, end jeg var klar over da jeg tog billedet. De kan også foldes sammen så selve “bøfferne” drejes ind og sidder inde i mellemrummet i bøjlen (hvis det giver mening), så de ingenting fylder og er nemme at have med. Se evt. hvordan på Urbanears egen side.

Og så har de et ekstra jack-stick, så man kan koble to sæt sammen, hvis der feks. sidder to børn og ser film sammen på en iPad. Det har især Vigga haft meget glæde af, når vi er afsted til gym med Carla og der er været ventetid der skal fordrives sammen med nogle af de andre gymnastik-lillesøstre. Det er ret sødt og hyggeligt. Vigga elsker også at skabe sit eget rum og lukke verden lidt ude med hørebøfferne og film på iPaden om eftermiddagen efter en dag i børnehave.

Bare en lille anbefaling herfra :)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.