Børnetøj

Fede sneaks

onsdag 8. juni 2011

Netop ankommet med posten (i str. 25). Jeg glæder mig til, at fødselsdagsbarnet skal have dem på fredag. Faren har også lige fået et par og jeg sukker lidt over dem her. Vi bliver kønne i familieparkaer og ens sneakers ;)
Jeg har fundet Carlas hos Prinsesser og Pirater og We Love Design har et enkelt lilla par i str. 23,5 tilbage. Det er de eneste to steder jeg har kunne støve dem op i børnestørrelser. Prinsesser og Pirater har iøvrigt sat de fleste af deres sko og sandaler ned (bare ikke NB), hvis nogen står og mangler ;)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Kreativista i Boligrum onsdag 8. juni 2011 at 17:03

  Fantastiske flotte :-)

 • Reply Tine onsdag 8. juni 2011 at 19:05

  Så er det bare moster der mangler at købe gave, men det får hun forhåbentlig gjort imorgen, når hun og Anna skal på shoppingtur:) Vi glæder os til at fejre det lille ynglings-snakke-chatol. Thomas kommer nok først til aften, når han har fri. Knus

 • Reply København spisesteder torsdag 9. juni 2011 at 09:57

  Super cool sko :)

  Hilsen

  Rud
  http://københavnspisesteder.dk/

 • Reply Linn fredag 10. juni 2011 at 19:10

  Så fede.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.