Børnetøj

Favoritter til min mini

torsdag 5. september 2013

minifavoritter

Bon Bon LUCKYBOUSUNDAY // bukser Zara // cardigan Norlie // sko Angulus // body Norlie

Nå, nu har jeg fået taget hul på efterårsshoppingen… Og det går helt godt ;) Her er fem af mine favoritter til Vigga, – de tre af dem er røget i indkøbskurven i dag :) Jeg er ret spændt på bukserne. Håber at de er dejlig bløde, elastiske og lune.

Carla har fået et par af de meget populære leo angulusstøvler og de er meget beundret af alle pigerne i familien. Lige fra Vigga, til mor, til farmor. Vi ønsker os alle sammen leostøvler nu! Vigga hopper i Carlas så snart hun ser sit snit til det, så vi kommer vist ikke uden om at investere i et par til hende også. Man får 10% og fri fragt hos Boozt, når man tilmelder sig deres nyhedsbrev, så der er trods alt lidt at spare, hvis hele familien skal have leostøvler ;)

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide disse

22 kommentarer

 • Reply Ida torsdag 5. september 2013 at 23:01

  Jeg har også lige købt min første (men sikkert ikke sidste) Luckyboysunday bamse. Fra mig til… Vist mest mig ;)

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 10:04

   Ej, hvor godt, Ida :) Hvilken en mon? Jeg købte også en lille LBS barselsgave til Vigga (og mig ;) da jeg har ca. halvvejs i min graviditet med hende. Det er altså et ret genialt foretningskoncept med bamser som mødrene selv ønsker sig ;)

   • Reply Ida fredag 6. september 2013 at 20:54

    Ja, smart OG dyrt ;) Jeg har købt en lille rundmavet gut med stor butterfly, Bow Jovi hedder an.

 • Reply Sysleren torsdag 5. september 2013 at 23:47

  Min datter har et par bukser fra Zara, der godt kunne ligne samme model. De er superlækre og sidder rigtig godt. De er dog ikke elastiske.

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 10:05

   Hvor godt at høre :) Jeg mener at der skulle være lidt elastik i de her, så jeg håber at de lidt a la leggings, bare varmere :)

 • Reply Stinne fredag 6. september 2013 at 00:02

  Lækre sager du har fundet <3
  Var det ikke fordi jeg havde givet mig selv forbud mod at købe strik, så havde jeg helt sikkert også bestilt den fine cardigan fra Norlie…suk!
  …måske den alligevel finder vej på mystisk vis under udsalget…… Må bare have is i maven ;)

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 10:08

   Jeg kan nu godt forstå at du holder igen med at købe strik. Så dygtig som du selv er til at strikke. Der er jo nok at bruge penge på, med to små børn. Og ja, så kan man jo altid skeje lidt ud til udsalget ;)

 • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 06:27

  Smukke ting du har fundet! :-)

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 10:09

   : )

 • Reply Lou fredag 6. september 2013 at 10:00

  Jeg kunne uden at blinke bruge det hele – virkelig lækre ting du har fundet :)
  Uhh og de små leosko er også højt på listen herhjemme. Selv min kæreste synes de er fine!

  /Lou

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 10:11

   Det synes min kæreste også ;)

 • Reply Østfronten fredag 6. september 2013 at 10:40

  Cardiganen er i kommoden herhjemme. Og bukserne har simpelthen så fin en farve, men jeg har lige fået ryddet op i damens tøj, så hele efterårsgarderoben er kommet frem, og hun mangler vist ikke ligefrem mere tøj…

  • Reply Mette søndag 8. september 2013 at 21:46

   Haha, hader når det sker ;) Ej, det er jo bare om at nyde at der er styr på det. Før man for set sig om, mangler de det hele igen ;)

 • Reply Heidi fredag 6. september 2013 at 12:22

  Lækkert Mette.
  Så venter vi bare på forslag til eftersårsgarderoben til mor – du plejer at være god til at opsnuse det lækre strik..

  Kh Heidi

  • Reply Mette fredag 6. september 2013 at 12:32

   Den er undervejs, Heidi ;)

 • Reply Louise (Regnbuebarnetvigga.dk) fredag 6. september 2013 at 21:07

  Fine sager du har fået købt. Jeg er også helt vild med Angulus’ leopard print. Jeg forsøger dog at holde tilbage – min kone mener ikke at et barn på 21 måneder har brug for 4 par sko. Tsk, tsk ;-)

  • Reply Mette søndag 8. september 2013 at 21:47

   Nej, jeg er tilbøjelig til at give hende ret :) Men med et barn på 21 mdr. har I sikkert også allerede erfaret, at der hele tiden er anledninger til at investere i nye sko, – om man har lyst til det eller ej ;)

 • Reply Anne mandag 9. september 2013 at 06:32

  Ej okay, bliver jo NØDT til snart at lave en efterårsopdatering på lillemandens garderobe. Ud med sommerdragter og ind med lækre strik!!
  Det kan vist kun gå for langsomt, så der er en undskyldning for at shoppe lidt igen ;)

  Kh

 • Reply camilla onsdag 11. september 2013 at 20:14

  Utrolig lækre ting. Er især vild med bukserne fra Zara.

 • Reply Bakgaard & Co. søndag 22. september 2013 at 15:49

  Rigtig fine sager du har fundet :) Jeg har selv købt støvler i samme mønster til min lille dreng til børnehavnen, og her en måneds tid efter er de desværre ikke pæne mere :( Så de skulle nok kun være til pænt brug :)

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 21:39

   Åh ja, jeg er også begyndt at ærgre mig lidt over, at Carla bruger sine i børnehave… De kunne have været fine at have haft til pænt brug her over vinteren. Men det løb er vist desværre kørt :(

   • Reply Bakgaard & Co. tirsdag 24. september 2013 at 21:11

    Ja desværre, synes dog det er utroligt at man laver børnesko, der ikke kan tåle at blive brugt:( Jeg har været i dialog med Angulus som er kommet med et par råd, bla. en ruskindsbørste, men problemet er at mønsteret jo desværre allerede er slidt af :(

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.