Børnetøj Graviditet & baby

Lille pige

onsdag 16. november 2011


hue
 Poppy Rose // body Petit by Sofie Schnoor // futter Poppy Rose
flyverdragt Mini a Ture // bukser Lilly & the Funky Boys // sengesæt Mini a Ture

Vi ved ikke om det er en lillebror eller -søster, der gemmer sig i maven, men da jeg sad og fandt billeder til Den store huskeliste, fik jeg ret stor trang til at få svar på det, så jeg kunne begynde at “forberede”:) Men til MD-scanningen turde de ikke give et bud på kønnet og nu har vi mere eller mindre besluttet os for, at gribe chancen for at lade os overraske til fødslen. Men med en pige i forvejen, har jeg nu engang lettest ved at forestille mig en lillesøster, og hvis det er tilfældet, kunne jeg vældig godt forestille mig hende i de her lækkerrier!

Meen jeg må også hellere lave en lillebror-collage for en sikkerheds skyld ;)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Anne onsdag 16. november 2011 at 07:12

  Jamen altså Mette. Bliver jo nødt til snart at få nogle børn så jeg kan bruge dine lækre inspirations-collager!!

  Kh

 • Reply Frk. Ranke onsdag 16. november 2011 at 08:04

  mums den er lækker den flyverdragt! hvem der bare havde en lille lækkermås at putte i, men er alt for stor.

  louise

 • Reply ohhhappy onsdag 16. november 2011 at 09:26

  Fine, fine ting!
  Min baby i maven er jo en dreng, så jeg vil glæde mig til en “drenge-collage” ;)…

 • Reply Fru Schou onsdag 16. november 2011 at 10:04

  Det er den mest nuttede flyverdragt jeg nogensinde har set… ÅHH jeg vil også have en lille pige:-)
  Men altså vi havde en babyflyverdragt fra Molo til Sylvester sidste vinter, og den var faktisk også ret fin, men det er alt vist i den bette størrelse:-)

 • Reply Michelle onsdag 16. november 2011 at 10:43

  Dejligt med overraskelser – vi valgte at blive overrasket begge gange. Anden gang var nysgerrigheden alligevel stor for nu at vide om det var lillebror eller lillesøster.

 • Reply Tenna onsdag 16. november 2011 at 11:15

  Glæder mig til at se lillebror collagen;)

 • Reply Mie onsdag 16. november 2011 at 14:39

  Altså, det var da lige gået min næse forbi at du venter dig :-)Har åbenbart haft for travlt med at kigge billeder, når jeg har besøgt din blog :) Ihh, men altså stort tillykke.

 • Reply ravnerock onsdag 16. november 2011 at 16:14

  Sikke fine sager! Og spændende hvad maven gemmer på… :-)

 • Reply Mette onsdag 16. november 2011 at 22:06

  Anne – Ja, der er ingen vej udenom! Det kunne da også være hyggeligt ;)

  Louise – Ja, er den ikke fantastisk lækker?! Og så er der lynlås mellem benene, så den kan også kan laves til en “pose” i stedet for ben. Det er da super smart :)

  Ohh happy – Tilllykke med drengen i din mave :) Kiggede lige forbi din blog. Sikke en fantastisk lækker dragt du har strikket!

  Ninna – Ja, ikke?! Den er virkelig lækker! Men jeg tror faktisk at den er tænkt til en dreng, for de har også lavet den i lilla, så man behøver ikke nødvendigvis en pige til den. Selvom Sylvester måske nok vil være en anelse stor til den, eller hvad ;)

  Michelle – Ja, det er spændende. Vi havde egentlig besluttet at vi gerne ville have kønnet af vide. Men nu prøver vi at se om vi kan styre vores nysgerrighed. Men jeg synes nu også, at det var dejligt at kende kønnet med Carla, for jeg hygger mig jo ret godt med at gå og små-shoppe og gøre klar :)

  Tenna – Ja, det tænkte jeg nok ;) Dejligt at høre. Den skal nok komme :)

  Mie – Nej, man kan jo heller ikke holde styr på alt ting. Men det er nu heller ikke ret lang tid siden at jeg tog mig sammen og fik det afsløret herinde. Men kender godt det med mest at skimme billederne ;) Og tak :)

  Ravnerock – Ja, det er ret så spændende :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.