Børnetøj

Striber og print

mandag 27. februar 2012
jakke COS // sneakers Ash // T-shirts, chinos & nederdel H&M
Jeg faldt for de her fine T-shirts (med Marc Jacobs lookalike print) i H&M i dag og den røde kom med hjem til C. Jeg tænker at den bliver fin og forårs´ish sammen med hendes denimnederdel, jeans eller chinos. 

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Kira Trust tirsdag 28. februar 2012 at 07:00

  Har selv kigget på det og de er nemlig rigtig fiiiine:) faktisk finere end Marc jacobs prints synes jeg! Er du gået over termin mette?

 • Reply Mette onsdag 29. februar 2012 at 10:40

  Ja, de er så fine! Og rigtig skønne på, kan jeg tilføje :) Da Carla fik øje på den blå på bloggen, kunne hun, til min overraskelse, bedre lide den (troede ellers at blå var helt yt, efter at hun er startet i børnehave??), så nu må hun nok hellere have begge to :)

  Nej, jeg har stadig et par dage til termin, men Carla kom en uge før og så har jeg haft nogle “komplikationer” denne gang, som har gjort at vi ikke har troet, at jeg ville gå helt til termin. Men nu nærmer den sig alligevel ;)

 • Reply Kira Trust onsdag 29. februar 2012 at 14:51

  Dem må vi have så. Både blå og rød ;-) Lua er heldigvis ligeglad med farver. Hendes yndlingstrøje er en blå hættetrøje fra H&M med hvide prikker (købt som praktisk trøje på tilbud – men hun knuselsker den! Sjovt med børn altså ;)

  Jeg regnede heller ikke med at gå tiden ud sidst, da Lua kome før tid…men alligevel gik jeg denne gang over med 8 dage…mærkeligt med graviditeter ;-)

  De bedste tanker og held og lykke herfra!!

  • Reply Mette onsdag 29. februar 2012 at 21:28

   Det er altså lidt underligt. Jeg synes at lagt de fleste jeg kender fødte før termin første gang og over termin anden gang. Måske er der slet ikke noget hold i den “statestik”??

  • Reply Kira Trust fredag 2. marts 2012 at 08:54

   Har det ikke altid været omvendt? :0) jeg var så sikker på at føde før termin denne gang, men ak nej! Så noget om snakken ihvertfald..tilgengæld gik det så vældig stærkt da hun endelig meldte sin ankomst…pøj pøj, det må været ret spændene hjemme hos jer nu!! :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.