Børnetøj

Navy, rosa, striber & palietter!

tirsdag 19. september 2017

cap Molo // stribet kjole COS // navy basisbluse Rosemunde // pallietnederdel Molo // strømpebukser COS // kjole Molo // hjemmesko Bisgaard // kjole Molo // kjole Pomp de Lux // stribet bluse H&M // pudderfarvet basisbluse Pomp de Lux // vinterstøvler Bisgaard // velourspencer H&M

Jeg har været på udkig efter lidt nyt til Carla og Viggas efterårs- og vintergaderober, og jeg synes at det er lykkedes at finde nogle fine ting, som både pigerne og jeg kan lide, og som kan sammensættes på kryds og tværs. Nuancerne er nogle af mine yndlings i navy og pudder, tilsat lidt striber, palietter og bronze. Så er alle glade : )
Vigga har fået den stribede bluse med kaninen. Kaninen skifter mellem at have enten åbne eller lukkede øjne, afhængig af om man stryger palietterne op eller ned. Vigga elsker den!
Jeg er vild med teksten “POETRY IN MOTION” på Molo kasketten og kjolen, -perfekt til mine sporty gymnastikpiger!

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.