Børnetøj

FUB – vidunderligt strik

mandag 22. august 2011

Jeg kan vist ikke løbe fra, at jeg holder et vågent øje med alt det nye, lækre efterårstøj, som begynder at dukke op på nettet og i butikkerne. Et børnetøjsmærke, som jeg synes er rigtig skønt er danske FUB, som designer lækkert, tidsløst strik i det blødeste uld man kan tænke sig (ja, jeg har haft fingrene i det :). Som noget nyt har FUB nu også lavet en rigtig fin babykollektion og ikke mindst et virkelig skønt og blødt babytæppe.

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Fru Schou tirsdag 23. august 2011 at 11:20

  Det er nemlig bare SÅ skønt et mærke!

 • Reply BoligLicious torsdag 25. august 2011 at 08:13

  FUB er nemlig super skønt!
  Jeg har meldt mig som fast læser på din blog – måske har du lyst til at gøre det sammen. http://www.boliglicious.blogspot.com

 • Reply Louise Hartmann lørdag 3. september 2011 at 19:56

  Elsker det fine tøj! :D

 • Reply Nullen... tirsdag 21. februar 2012 at 21:00

  I kan bl.a købe mærket FUB, hos http://www.sortlakrids.dk

  Kig forbi! :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.