Brød mad Morgenmad Second breakfast

Hjemmebagt franskbrød

fredag 24. februar 2012

 

Carla og jeg holder fridag i dag. Det gav os alle tre lidt ekstra tid til morgenhygge med nybagt brød. Så jeg havde rørt dej til franskbrød i går aftes og ladet det hæve natten over i køleskabet, så det var klar til at komme i ovnen så snart vi slog øjnene op. Det er mit allerførste franskbrød og det blev, til min store begejstring, helt som et “rigtigt franskbrød”, hvilket selvfølgelig måtte dokumenteres. Så mens jeg nu smug-nørder med billeder, nørder Carla med at lære klokken på iPaden. Hun har nemlig ønsket sig et ur i storesøstergave. Nu må jeg hellere komme tilbage til hende, så opskriften på brødet må I have til gode.

God fredag og rigtig god weekend :)

Måske kan du også lide disse

15 kommentarer

  • Reply Tenna fredag 24. februar 2012 at 09:23

    Det lyder hyggeligt med en hjemmedag;) Måske er det også den sidste inden lillesøster ankommer…
    Franskbrødet ser lækkert ud- glæder mig til opskriften.

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 22:59

      Ja, måske… :) Men faktisk har jeg allerede nået at tænke det flere gange når vi har holdt fridage. Det kommer helt bag på mig, at “jeg har fået lov til at gå så længe”. Ja, nu har jeg faktisk lidt mistet troen på, at det rent faktisk bliver til noget ;)

  • Reply Christina fredag 24. februar 2012 at 10:07

    Go fredag og go weekend. Det linger et lækkert brød.

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:00

      Ja, det er rigtig lækkert, og forsvinder bekymrende hurtigt ;)

  • Reply Sebrina og Nicolai fredag 24. februar 2012 at 11:32

    mm det ser lækkert ud! Glæder mig til opskriften ;)

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:01

      Tak. Den er hermed lagt på :)

  • Reply Christina Ravn fredag 24. februar 2012 at 14:56

    Det ser bare rigtig lækkert ud. Håber I nyder fridagen imens vi venter spændt på opskriften.. trænger til et alternativ til mine koldhævede morgenboller :)

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:01

      Det er helt sikkert et godt alternativ til morgenbollerne :)

  • Reply Sandie fredag 24. februar 2012 at 17:04

    Øj det ser lækkert ud! Venter også på opskriften ;) Håber I har haft en skøn fridag. God weekend!

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:02

      Den er hermed lagt på. Vi havde en super fridag og lokkede Farmor med i svømmehallen :)

  • Reply Marianne fredag 24. februar 2012 at 18:35

    Lækkert franskbrød! :)
    Har selv haft store-bagedag i dag, hvor jeg både fik bagt rugbrød, banankage og tebirkes og uhmm.. det hele blev heldigvis rigtig godt ;)
    God weekend!

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:03

      Øj, sikke en omgang! Hvor hyggeligt med sådan en hel bagedag. Jeg har endnu ikke prøvet at bage tebirkes, kun crossainter, men det må jeg snart have gjort :)

    • Reply Marianne søndag 26. februar 2012 at 02:59

      Ja, det var herligt at afsætte en hel dag til at bage :)

      Opskriften på disse tebirkes er nem og enkel at følge:
      http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=24148&Tebirkes%20m/%20Remonce(fyld)

      Jeg tilsatte 50 g marcipan i remoncen, hvilket gjorde, at de smagte endnu bedre, er jeg sikker på ;)

      Tak for opskrift til dit lækre franskbrød – vil helt klart bage det på et tidspunkt.

  • Reply Karina fredag 24. februar 2012 at 19:44

    Uhmmm hvor er det bare FLOT det franskbrød. Med de rigtige lufthulsstørrelser og det hele:-)

    • Reply Mette lørdag 25. februar 2012 at 23:05

      Hehe, jeg har slet ikke styr på hvor store lufthullerne skal være i et franskbrød… Umiddelbart er de her måske en anelse store, eller? Men det smagte i hvert fald goodt :)

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.