Ikke kategoriseret

Varm, cool & comfy

torsdag 17. november 2011
gummist_vler
parka COS // bukser Life is… // tørklæde Designers Remix  
luffer Aymara // gummistøvler Ribble
Jeg har været rigtig glad for, at jeg lod mig inspirere af Carla og investerede i en parkafrakke i foråret. Den er så dejlig afslappet og tilpas cool, og heldigvis kan den stadig lukkes om maven, men den begynder efterhånden at blive lidt kold… Jeg drømmer om at finde en vinterudgave, som kan rumme maven hele vinteren. Den her fra COS ser lækker og dejlig varm ud, men der er nok desværre ret stor risiko for, at jeg ikke vil kunne lukke den sidst på vinteren, -brrr! Jeg kan stadig passe min gamle vinterfrakke, som har A-form, men jeg frygter lidt at vokse ud af den midt vinter, hvor alt er udsolgt. Stoore problemer, hva?! Så var det alligevel lidt mere ukompliceret at være højgravid om sommeren :)

“Hygge-bukserne” fra Life is.. er i 100% cashmere og ligner nogle som jeg snildt kunne tilbringe en halv graviditet og en hel barsel i :)
Gummistøvlerne stødte jeg på gennem en blog, men nu har jeg glemt både hvilken blog det var og hvilken webshop de var fra (tidlig ammehjerne?!). Men hvor er de bare über-cool! Måske er der nogen af jer der kender dem, eller som også så dem på den pågældende blog forleden?

Opdatering: Et hurtigt blik på filnavnet på billedet ledte mig på sporet af støvlerne ;) De er at finde her!

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Anne torsdag 17. november 2011 at 09:36

  Jeg kan også huske at have set de gummistøvler fornylig, men hvor kan jeg heller ikke huske! Men fine, det er de!

 • Reply Mette torsdag 17. november 2011 at 09:43

  Arg, kunne jo starte med at tjekke filnavnet på billedet af dem ;) Forhandler er hermed fundet.

 • Reply Anne torsdag 17. november 2011 at 10:15

  Hi hi;)

 • Reply Rikke Sanderhage torsdag 17. november 2011 at 11:10

  Jeg må fortælle dig, at jeg elsker at læse med på din blog! Du finder de skønneste sager :-)

 • Reply Ida torsdag 17. november 2011 at 11:27

  De gummistøvler er sejere end sej! Og ikke engang ret dyre, synes jeg. Life is bukserne ser lækre ud, men jeg er også ret vild med Moshimoshis model Best.

 • Reply Louise torsdag 17. november 2011 at 16:10

  Sig endelig til hvis du finder en frakke med plads til baby. Er i samme situation og orker altså ikke at være kold på mavsen fra januar til april fordi vinterjakken ikke kan lukkes.

 • Reply [Spitzenklasse] torsdag 17. november 2011 at 17:53

  De bukser ligner da noget, der godt kunne bruges her under min barsel. Jeg var også bekymret for min jakke-situation, men det viste sig at min a-facon frakke fra sidste år sagtens kunne rumme maven lige til det sidste.

 • Reply Tuttifrutti med et tvist. søndag 20. november 2011 at 22:26

  Hvor er gummistøvlerne fra?

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 11:17

  Rikke – 1000 tak for din kommentar! Jeg bliver så oprigtigt glad, hver gang jeg høre at andre har gæder af min blog, for inde i mit hoved dukker jævnligt en lille kritisk stemme op og stille spørgsmålstegn ved, om bloggen bliver overfladisk og materialistisk af shoppe-collagerne. Så det er så dejligt at høre at I kan lide dem :)

  Ida . Ja, det er fede, ikke?! Jeg har også haft kig på Moshimoshis bukser. Måske man skulle vove sig ud og prøve dem. De har dem vist hos Cramer i Nørregade ;)

  Louise – Jeg har fundet masser af lækre frakker. Men dersværre ikke nogen til stor mave endnu. Men jeg skal nok vise frem, hvis jeg støder på noget godt :)

  Spitzenklasse – Helt enig! Jeg tror heller ikke at jeg ville komme ud af dem igen ;) Det kan godt være at jeg skal give den gamle frakken en chance. Ellers kommer der jo også udsalg ;)

  Tuttifrutti – Jeg har linket til en shop som forhandler dem under collagen .

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.