Ikke kategoriseret mad Shakes og smoothies

Æbler og friskpresset juice

onsdag 24. august 2011

Jeg har glædet mig rigtig meget til danske æbler og nu kan vi endda plukke dem lige udenfor vores dør.  I går plukkede vi den første skålfuld æbler og en god del af dem blev til endnu en omgang yndlingsjuice (æble/appelsin/gulerod/ingefær). Jeg er SÅ glad for den juicer og bruger den faktisk dagligt. Jeg havde egentlig tænkt, at den godt kunne overtage blenderens plads på køkkenbordet for en tid, men det byt går Carla ikke med til, for hun vil have sin smoothie! Så nu står de i lag i stedet for :)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Øglemor onsdag 24. august 2011 at 17:23

  Elsker danske æbler og har totalt optur over, at det er ved at være nu, man kan mæske sig i dem til man skammer sig.

  Lyder så lækkert med en juicer, men jeg VED bare, at jeg ikke får den brugt i mere end en uge. Og så er den altså liiiige dyr nok i anskaffelsespris :-)

 • Reply BoligLicious onsdag 24. august 2011 at 18:44

  Mmmm. Jeg nyder også godt af vores dejlige pæretræ i haven.
  Jeg har meldt mig som fast læser af din blog – måske har du lyst til at gøre det samme?
  http://boliglicious.blogspot.com/

 • Reply Jeanett Kaare torsdag 25. august 2011 at 10:09

  Åhh igen bliver jeg ramt af totalt det skal jeg også have. Har fået pakket min juicer ned i en skuffe. Netop fordi vi har blenderen til vores kongesmooties stående. Men jeg må have dem op i la. Og gerne i dag! For den stærke smag af ingefær på de bløde æbler er jo til at dø over! Andet fif vi har vindruer i drivhuset! De er også topgode som juice!

 • Reply Mette fredag 26. august 2011 at 10:52

  Øglemor – Ej, jeg tror faktisk nok at du skal få den brugt lidt mere. Det er jo fantastisk barselsforkælelse ;) Og tak for mail i øvrigt :) Skriver lige tilbage snarest :)

  BoligLicious – Um, det lyder dejligt med pærer i haven. Vi er også heldige at farmor og farfars have snart bugner af pærer :)
  Dejligt at du har lyst til at være fast læser. Glæder mig til at kigge forbi hos dig :)

  Jeanett – Ja, det er lige med at prioritere pladsen. Jeg har også tænkt på at prøve med vindruer, men er ikke nået videre end favoritten endnu (+ et forsøg med rødbeder…). Umm, hvor lyder det lækkert med vindruer i drivhuset. Jeg er MEGET misundelig :)

 • Reply Stine mandag 19. september 2011 at 04:25

  Har længe kigget på juicere og har for nylig investeret i en VitaMix blender – kræs kræs – jeg kan ikke leve uden den ! Hvilken juicer har du – det er lidt af en jungle synes jeg – jeg sætter nem rengøring højt !

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.