Ikke kategoriseret

torsdag 31. marts 2011
Kender I Blog-land.dk? Igår fik jeg en mail fra Trine, som er initiativtageren bag bloggen Blog-land.dk, hvor hun holder sine læsere opdateret omkring Bloglandet med små appetizere over blogs som hun selv følger. “Samlingen” spænder bredt over bl.a. mode-, mad-, musik- og interiørblogs og den giver et rigtig godt overblik, da det er muligt at søge indenfor de forskellige kategorier. 
Jeg er ganske beæret over at Trine har tilføjet Carlas Cafe til sin samling, og jeg synes at “vi” er kommet i rigtig fint selvskab blandt flotte og inspirerende blogs. Jeg har allerede fundet et par nye favoritter. Prøv at kig derind!

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Marina torsdag 31. marts 2011 at 08:52

  Lækker blog og super god ide. Jeg kendte hende ikke men det gør jeg så nu. Foreløbigt har hun mest modeblogs synes jeg og det er et blogkontinent jeg endnu ikke har haft mod på at udforske andet end ganske sporarisk. Hvis hun får flere lækre DIY, børneblogs og boligbloggere med kunne jeg godt finde på at komme forbi ofte.

  Tillykke iøvrigt med omtalen. Din blog er super lækker så det er helt fortjent!

 • Reply Trine torsdag 31. marts 2011 at 09:18

  Kære Marina, tak for din kommentar
  .
  Ved dog godt, at der er flest modeblogs gemt i mit blog-alfabet, men Rom blev jo ikke bygget på én dag, så bare vent – alfabetet bliver udvidet med masser af lækre interiør-, børne- og DIY-blogs fremover.. Bare hæng ved :)

  KH Trine / http://www.blog-land.dk

 • Reply Marina torsdag 31. marts 2011 at 10:12

  Selvfølgelig og det er jo meget naturligt at starte der hvor man ved mest. Som sagt synes jeg ideen er supergod og opsætningen er fin og overskuelig.

 • Reply Ann-Christine torsdag 31. marts 2011 at 15:29

  Den side kendte jeg ikke, det ser meget spændende ud.

  Tillykke, det er bestemt meget velfortjent :-)

 • Reply Frk Tid til Venten fredag 1. april 2011 at 08:36

  Seeejt. Men du har også en fin blog.

 • Reply Mette mandag 4. april 2011 at 11:30

  Tak for jeres søde kommentarer. De gør mig glad :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.