Børnetøj Små sko

Uld

torsdag 17. november 2011

Jeg sætter hårdt mod hårdt! Eller måske nærmere blødt og lunt mod forkølelser og onde lungebetændelser. I hvert fald har vi nu investeret en mindre formue i opgradering af uld (alt sammen brunt, tilfældigvis). Flere langærmede uldundertrøjer fra Cosilana, elefanthue fra Huttilihut og tykke, bløde uldstrikbukser fra FUB til at haver under flyverdragten på de kolde dage.

Og så lykkedes det mig langt om længe at opstøve det helt rigtige futter! Ved endnu en gennemgang af EMUs webshop opdagede jeg, at de alligevel havde en model, som dækkede Carlas størrelse. Futterne blev bestilt i mandags og er på kun 4 dage kommet helt fra Australien til DK. Endda fragtfrit og så vidt jeg kan se, dækker EMU også eventuelle skatter der måtte komme på. Jeg er glad og det tror jeg også at Farmor bliver, når de får besøg i weekenden. Hun har nemlig længe påpeget, at Carla manglede nogle gode futter ;)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Fru Thornholm torsdag 17. november 2011 at 16:51

  Dejlige lækkerier.. Det er også rigtig blevet uld-tid. Desværre har min Alma fået udslæt af hendes Cosilana undertrøjer – altså røde, kløende knopper – og lige nu overvejer jeg hvad vi så lige skal stille op hele vinteren..
  Tjekker lige futterne, for de er da for lækre!Kh Stine

 • Reply Fie torsdag 17. november 2011 at 18:06

  Uld er guld værd i denne tid!-jeg har været glad for ByKiers futter i lammeskind…

 • Reply Tenna fredag 18. november 2011 at 14:50

  Wow nogle lækre sager;)
  Men for mig ser det altså gråt ud fremfor brun- men det er nok bare billedet som snyder.

 • Reply tanja lørdag 19. november 2011 at 18:24

  Hej Mette.
  Jeg tænker, at jeg gerne vil købe nogle EMU futter til min dreng på 20 mdr, men er lidt i tvivl omkring størrelser. Inde på EMU’s webshop finder jeg frem til størrelse 18+ – hvad svarer den til? Håber du kan hjælpe mig.
  Tak for en dejlig og super inspirerende blog.
  Kh Tanja

 • Reply Bakgaard & Co. søndag 20. november 2011 at 20:27

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan du synes størrelsen er?

 • Reply Pernille mandag 21. november 2011 at 10:57

  Hej – hvor er de lækre grå uld bukser/leggins fra på collagen?

  På forhånd tak

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 11:07

  Fru Thornholm – Det lyder ikke rart med udslæt :( Men er der ikke noget med, at det ikke er alle som kan tåle uld direkte på huden? Jeg ville også være på den, hvis vi ikke kunne bruge uldundertøj til Carla, men jeg mener at der er nogen (evt. Joha og Føtex?) som laver undundertøj der har et lag bomuld inderst.
  Vi har brugt kun Cosilanas undertøj, siden jeg fik øjnene op for det i efteråret og jeg har ikke oplevet problemer med det. Og blev nødt til at have supplere op nu, for at ikke at risiker at løbe tør for rent i skuffen ;)

  Fie – Tak for tippet. Dem vi jeg lige tjekke ;)

  Tenna – Hvor underligt, for det er brunt både i virkeligheden og på min skærm ;)

  Hej tanja og hej Trine :) Jeg synes at futterne er meget store i størrelsen, hvilket kom bagpå mig, da mine egne er en smule små i størrelsen… Derfor købte jeg dem også i samme størrelse som Carlas vinterstøvler, men de er altså væsentlig større i størrelsen end Angulus og derfor desværre også alt for store til Carla. Men da det koster ca. 260 kr at sende dem retur til AU, er de kommet på lageret til Carla engang kan passe dem (forhåbentlig bliver det næste vinter og ikke til sommer!) og så har jeg bestilt et par i et nummer mindre på Heppo.dk, som dog har et lidt mindre udvalg, men som til gengæld dækker eventuelle retur-udgifter.
  Hvis I er ude efter modellen til de små størrelser, er jeg også sikker på, at de gerne vil måle dem indvendigt for jer hos OlgasOldebørn.dk.

  Sikke et langt svar. Håber at det kan hjælpe jer ;)

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 11:09

  Pernille – Alt tøjet er købt hos Viable.dk.
  Bukserne er fra FUB, som også laver rigtig lækre uldleggins, men de her bukser er dejlig tykke til over strømpebukser under flyverdragten :)

 • Reply Lilles Planet tirsdag 22. november 2011 at 15:02

  Så er jeg på :-)Jeg er jo også interesseret i at vide hvor jeg køber lækre ting til Bastian:-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.