Mor

Lækker lørdag

lørdag 19. november 2011

hue COS // kjole Malene Birger // halskæde COS // nøglering See by Chloe // støvler Acne // iPad sleeve Rabens Saloner // plaid Fnubbu

Lige et par lækre sager her til weekenden. Jeg er i Kbh for at fejre en venindes 30-års fødselsdag. Har forsøgt at pakke let og har derfor nøjes med at tage iPad’en med. Så jeg bliver altså lige nødt til at prøve at lave et indlæg fra den. Ikke helt så let, synes jeg, men det er vel bare et spørgsmål om rutine ;) Jeg havde en collage på lager, som passer ret fint til dagen i dag. Ville i hvert fald gerne hoppe i det her outfit. Kjolen er så cool og casual og jeg er sikker på, at den vil fremhæve en rund mave rigtig fint :) Støvlerne er langt over både mit budget og ikke mindst mine ambitioner for mine fødder, men øj, hvor er de flotte! Nøgleringen er super skøn og måtte gerne holde styr på mine nøgler, ligesom jeg er sikker på, at iPad’en ville trives i det smækre slangeskinds-sleeve ;)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Fru Thornholm lørdag 19. november 2011 at 13:08

  Jeg er vild med dine collager og får rigtig meget inspiration.. Er vild med MB kjolen og har været det længe.. suk :-)

 • Reply Fru Schou lørdag 19. november 2011 at 15:09

  Jeg har kjolen, og den er virkelig lækker:-)
  Så den kan kun anbefales…

 • Reply Shina søndag 20. november 2011 at 21:52

  Kjole, nøglering og tæppe måtte godt lande hjemme hos mig. Er helt enig i støvlernes lækkerhed, men højden er helt sikkert et minus. Ville falde og brække et ben inden jeg overhovedet kom ud ad døren :o)

  Kh Shina

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 10:52

  Fru Thornholm – Tusind tak :) Jeg bliver så glad for at høre at mine collager kan være til inspiration. Det er trods alt lidt sjovere, når det ikke kun er mig som har glæde af at sidde og nørde med dem ;)
  Kom også til at prøve kjolen i lørdags og nu ønsker jeg mig den endnu mere ;) Den var meget, meget fin!

  Fru Schou – Helt enig. Jeg kom til at prøve dem i lørdags og blev nødt til lige at gå en runde og skynde mig ned af rulletrappen, for ikke at falde for fristelsen. Så nu er den tilføjet ønskelisten ;)

  Shina – Ja, ikke?! Jeg ville muligvis godt kunne gå i støvlerne, men tror ikke at jeg vil udfordre skæbnen med mave på ;)

 • Reply Fnubbu konkurrence : Carlas Café mandag 17. juni 2013 at 00:05

  […] julekalender på bloggen. Sidenhen har Fnubbu jævnligt været repræsenteret i mine collager (fx. her og her) og jeg er super glad for endnu engang at kunne lave endnu en konkurrence sammen med […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.