Graviditet & baby Mor

Mine favoritter i Keiki

fredag 23. november 2012

Et lille udvalg af mine favoritter til børn (og mødre) er i det seneste nummer af onlinemagasinet Keiki. Jeg har unægtelig haft lidt svært ved at begrænse mig og kunne snildt have have fyldt et par oplag mere ud ;)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Anne fredag 23. november 2012 at 04:01

  Lille A skal bestemt have sådan nogle bukser når han bliver stor nok :) De er så fine.
  Har du egentlig favoritmærke til voksencardi’er??? nogle lange?

  Kh

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:17

   Det har jeg da, Anne ;) Månestråle laver rigtig lækker cashmere, men jeg er ikke sikker på at de har lange modeller. Elles har Life is… nogle fine lange modeller med lapper på albuerne. Club Collection har også budgetvenligt cashmere, men jeg kender ikke deres kvalitet og modeller så godt. Der er også kommet et nyt dansk mærke der hedder toGoodToBeBasic, som laver basistøj i gode naturlige materialer. Jeg har ikke selv noget derfra endnu, men modellerne ser fine ud :)

   Håber at du kan bruge nogle af dem :) Den du købte fra Designers Remix, så også rigtig lækker ud ;)

 • Reply Trine Lykke fredag 23. november 2012 at 08:21

  Synes virkelig du har fanget essensen af det vi også finder vigtige. Et godt kamera og Søs Fengers Vuggeviser er også et must her hjemme!

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:20

   Det er jeg rigtig glad for at høre, for jeg synes faktisk at det var lidt svært at vælge ud (og jeg havde også et par ting mere med, som der ikke er blevet plads til på opslaget).

   Søs´ Vuggeviser er nemlig bare så fin. Vel nærmest soundtricket til mine barsler ;) Og det er altid mit første forslag, når jeg bliver spurgt om ideer til barselsgaver. (Hvilket har resulteret i at min søster ligger inden med en mindre samling af den ;)

  • Reply Trine Lykke lørdag 24. november 2012 at 11:22

   Da jeg ventede mig datter hørte vi den hver aften når vi gik i seng. Jeg synes den er så hyggelig og god, og ja, den perfekte barselsgave.

   Det må være rigtig svært at skulle vælge hvad der skal med i sådan en artikel, det handler jo om virkelig at finde ind til kernen. Havde det været mig havde jeg nok anbefalet ærmeløse uld/silker-bodyer fra Iobio, men de havde nok ikke set nær så fine ud i bladet som dit udvalg.

   Jeg kan til gengæld mærke de fine bukser vokser på mig. Vi venter en pige mere i slut december, og det kunne godt være de skulle prøves. Jeg synes dog prisen er lige i overkanten, men jeg kunne jo håbe på januar-udsalget…

 • Reply Heidi fredag 23. november 2012 at 09:38

  så fint et billede af jer tøser :)

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:22

   Tak Heidi :)

 • Reply Christina fredag 23. november 2012 at 20:07

  Hvor ser I søde ud i tre:)

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:22

   Tak Christina :)

 • Reply RUMLIGHED lørdag 24. november 2012 at 16:00

  Hvor ser i altså skønne ud Mette! Dejligt at se lille Vigga;)

  • Reply Mette lørdag 24. november 2012 at 23:36

   Tak Tenna, hvor er du sød :) Ja, så kom der også et lille glimt af Vigga herinde. Men billedet er fra i sommers, så hun er jo allerede “dobbelt så stor” og springfyldt af spillopper nu :)

 • Reply Forårsfaver : Carlas Café fredag 17. maj 2013 at 08:21

  […] grunde, klippet af). Bukserne bliver vist sommerafløseren til efterårets og vinterens storfavorit […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.