Mor

Blødt og lunt

lørdag 29. oktober 2011

_NSKER

Bløde, lune sager fra min laange ønskeliste. Skindlufferne fra COS er foret med cashmere og er allerede på vej hjem til mig. Jeg glæder mig til at den rare post (som Carla kalder ham, -afslørende ;) kommer med dem, for jeg fryser mine fingre. Cashmere cardiganen fra Lovechild 1979 er så fin og blød, IPhone sleevet fra Ferm er i min ynglings taupegrå farve og kontrasten mellem det bløde strik og det grafiske mønster på puden fra LuckyBoySunday rammer også plet.

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Anonymous søndag 30. oktober 2011 at 12:00

  Hej Mette
  Jeg er en ivrig læser gennem det sidste år, og ville bare lige fortælle dig, at det er super rart at din blogroll er i en mørkere farve, det var temmelig svært at se den før, hvis man læste med fra en smart phone. Så tusind tak for det, og tusind tak for din blog, det er min yndlings blog, og jeg bliver dagligt inspireret af både farver, tips og design herinde.

 • Reply Mette søndag 30. oktober 2011 at 14:02

  1000 tak for de flotte ord om bloggen! De gør mig rigtig, rigtig glad :)
  Og ja, godt at teksten nu også kan tydes fra smartphones. Det skulle den jo helst kunne ;)

  Kh Mette

 • Reply Manja søndag 30. oktober 2011 at 14:08

  Mmmm, lækker cardigan. Den ser dejligt blød ud :)

 • Reply Mette søndag 30. oktober 2011 at 14:13

  Manja – Ja ikke?! Jeg har også sukket over den (alt for) længe :)

 • Reply by myr søndag 30. oktober 2011 at 20:22

  Eeeej altså de der luffer…!!!! Det føles som om de allerede er ved at kravle over på min julegave ønskeseddel…hva koster såen et par basser??? :-) Strik puden er bare lige mig:-)
  Kh. Malene

 • Reply Mette torsdag 3. november 2011 at 08:44

  Malene – Jeg kan i hvert fald godt anbefale dem. Mine er kommet og de er rigtig lækre bløde og “tynde” i læderet. Jeg mener at de koster ca. 350 kr. Du kan finde et link til dem i teksten :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.