Jul

Lidt december nostalgi

lørdag 1. december 2012

Da jeg sad og lavede indlægget med konfekt, kunne jeg slet ikke forstå, at der var gået et helt år siden sidste jul. Jeg havde det som om, at jeg lige havde skrevet sidste års konfektindlæg, og efterfølgende har jeg tænkt, at teksten i de to indlæg højst sandsynligt er mere eller mindre identisk, for jeg kunne nærmest høre ordstillingerne for mig mens jeg skrev.

Til krybbespillet i dag, var det også helt en deja vu-agtigt at sidde på præcis de sammen pladser i kirken og se præcis det samme krybbespil (igen med en klump i halsen og en tåre i øjet :). Eneste forskel var, at Carla ikke længere var den allermindste af englene og at Vigga ikke længere var inde i min mave, men i stedet kastede sig frem og tilbage mellem min og min mors favn.

Nå men, det jeg egentlig ville var, at dele lidt julestemning med lidt blandede bolcher fra december sidste år på Carlas Cafe. Jeg synes nemlig selv, at det var ret hyggeligt da jeg kiggede igennem indlæggene i sidste weekend, for at finde opskriften på de gode lakrids cookies.
Der var lys på altanen, krybbespil, konfekt, cookies med lakrids og tranebær, små juletræer og halvårskransen da Carla fyldte tre et halvt. Nå ja, og så var Carla og jeg med i Bag om redaktionen på Vores Børn :) Er det virkelig et helt år siden alt sammen?!

Og så var der jo også julekalenderen, som jeg rigtig gerne ville have gentaget i år. Det var så hyggeligt at sprede juleglæde med kalendergaver og det var også rigtig fedt, at opleve opbakningen fra sponsorerne. Men det var også et rigtig stort arbejde og i år må barslen (som så småt nærmer sig sin ende) komme i første række. Så jeg har ikke været ude at opsøge gaver, men jeg har alligevel et par ting i julesokken, så lidt juleoverraskelser bliver der trods alt på Carlas Cafe :)

Rigtig glædelig 1. december!

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

 • Reply Anne lørdag 1. december 2012 at 00:21

  Ihh jeg kan sådan huske billederne. Virkelig et helt år siden!?! Dejligt med tilbageblik :)
  God weekend

  Kh

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:00

   Sjovt at du husker billederne :) Også rigtig god weekend til dig. Håber at I nyder alt det nye?

  • Reply Anne lørdag 1. december 2012 at 22:27

   Tak, der både nydes og rives lidt hår ud af hovedet. Man skal lige lære hinanden at kende jo, men for pokker hvor er man bare forelsket i sådan en lille en.

 • Reply Marina lørdag 1. december 2012 at 04:32

  Hvor må det være specielt at kigge tilbage på julene, når man har børn og se deres kæmpe udvikling. Skal i år have min første jul med barn, og det glæder jeg mig helt vildt til.

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:01

   Det kan jeg godt forstå at du glæder dig til. Det er også rigtig dejligt og hyggeligt (og en lille smule travlt ind i mellem ;).

 • Reply sine lørdag 1. december 2012 at 08:44

  Åååh hvor ser det hyggeligt ud :) Jeg kan også godt huske billederne – og de de skønne cookies, som jeg aldrig fik bagt. Det skal blive i år, har du opskriften på bloggen? Kh og god juleweekend.

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:03

   Hvor er det sjovt at høre at I husker billederne :) Du kan finde opskriften via linket.

   Også god juleweekend til jer :)

 • Reply Trine Lykke lørdag 1. december 2012 at 11:06

  Hvor er det bare et fint billede fra kirken, bliver jo helt i julestemning :)

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:03

   Ja, er det ikke fint?! Meget julet :)

 • Reply Louise lørdag 1. december 2012 at 12:39

  Kan SÅ meget huske dine indlæg fra sidste jul, for der var jeg næsten lige begyndt at følge dig. Synes konfekten ser superlækker ud i år også og kan huske at du inspirerede mig til at lillemusen også skulle forsøge at klippe juletræer – det gik ikke så godt, så måske prøver vi igen i år… Rigtig glædelig jul!

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:04

   Hvor er det hyggeligt at høre at du blev inspireret herinde og at du husker indlæggene. Det er jeg glad for at høre :) Glædelig jul!

 • Reply nina lørdag 1. december 2012 at 20:49

  Hvor hyggeligt med et tilbageblik. Glædelig 1. søndag i advent til dig og din familie ;)

  • Reply Mette lørdag 1. december 2012 at 22:14

   Hyggeligt at I synes at det er hyggeligt. Glædelig advent :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.