krea Mor

Deadline

fredag 16. juli 2010

To travle uger er passeret uden at jeg har nået at blogge. Vi har været en tur i København til jazz festival. En tradition i N´s familie, som jeg gerne bakker op om : )  Vel vidende, at vi ikke når meget andet end at se venner og N´s søskende, når vi er i København (og for mit vedkommende et par obligatoriske butikker ;), blev det kun til et par børnekoncerter for mig. Men pyt med det, for det har været super hyggeligt som altid.

Hjemme igen havde vi fem dage til at få styr på lejligheden inden, at jeg skulle deltage i et blogger-portræt til BoligLiv igår. Herunder også deadlinen for vores skænk, som N og jeg har designet sammen og N har bygget. Her er resultatet. Behøver jeg at sige, at vi er ovenud tilfredse og at jeg er meget stolt af min kæreste : )

Måske kan du også lide disse

20 kommentarer

 • Reply Sandie fredag 16. juli 2010 at 22:20

  WAUW det er fedt :O)

 • Reply Julia Hausfrau fredag 16. juli 2010 at 22:53

  Hvor ser det bare godt ud! Er det mon samme blogger-bolig reportage som Helle skal være med i? Altså Mette Helena’s? Spændende!!

 • Reply Stine fredag 16. juli 2010 at 23:51

  Stilet – det ser vildt fedt ud !

 • Reply Louise lørdag 17. juli 2010 at 05:55

  Wauw!

 • Reply Christina lørdag 17. juli 2010 at 08:02

  den er lækker. Og hvor lyder det spændende med boligreportage. Det glæder jeg mig til at se..

 • Reply Malene lørdag 17. juli 2010 at 08:06

  Hold nu op, det ser fedt ud! I må snart til at tage imod bestillinger ;)

 • Reply Annchen lørdag 17. juli 2010 at 08:46

  Han er bare så dygtig!!
  Den er vildt fed.. Og sikke lækre billeder – vildt fedt rum!
  Glæder mig til at se mere..:)

 • Reply Frk. Sannemand lørdag 17. juli 2010 at 09:16

  Super lækkert… Bliver spændende med den boligreportage, jeg glæder mig til at se resultatet.

 • Reply Gaia Cunin lørdag 17. juli 2010 at 10:11

  Flot!!! Og sikke fint i bor. Jeg har stadig en drøm om at komme til at bo så stilrent. Men ved dog at det ALDRIG lader sig gøre. Vi har for mange ting. Og ikke bare ting der ligger og flyder og ikke bliver brugt. Men ting vi gør noget med… Men ihh hvor er sådan en stue som jeres dog fin. Måske jeg en dag skulle smække billeder af vores stue ud på bloggen…

 • Reply Linsens lørdag 17. juli 2010 at 10:30

  Hvor er det flot. Det er helt med rette du er stolt af kæresten, men klap også dig selv på skulderen, nu du er med designer!

 • Reply Mette lørdag 17. juli 2010 at 12:13

  Tak for alle jeres søde komplimenter. Jeg har sådan glædet mig til at kunne vise den frem herinde :)

  Julia og Christina – Det er “bare” et blogger-portræt af en række bloggere og ja, Helle fra “En fulg i hånden” er også med. Vi har dog valgt at takke nej til en bolig-raportage herhjemme ;)

  Malene – Ja, vi kan heller ikke lade være med at lege med tanken om at sætte dem i produktion. Men det ville slet ikke kunne løbe rundt at tage imod bestillinger endnu, for det har taget mange timer at bygge dem og bare malingen af den store har kostet over 3000 kr.

  Frk. Sannemand – Boligreportage bliver der ikke noget af i denne omgang. Bare et portræt af mig som blogger ;)

  Gaia – Jeg kan love dig, at vi også har mange, mange ting herhjemme og vi bor tilmed forholdsvist småt i en lejlighed med åbne, men få rum. Så jeg ved lige præcis hvad du taler om :) Men lige i det her hjørne er det lykkedes os at rydde lidt ud ;)

  Linsens – Tak for påmindelsen. Jeg klapper hermed også mig selv på skulderen, for min rolle som co-designer (og helt klart initiativtager ;)

 • Reply Shina lørdag 17. juli 2010 at 12:43

  Hvor ser den flot ud…er helt vild med farvesammensætningen af de tre låger. Og det bliver da spændende at se resultaterne i Bolig liv.

  Kh Shina

 • Reply Ann-Christine lørdag 17. juli 2010 at 14:03

  Wow, den er super flot!
  Glæder mig til at se reportagen, det er da ret spændende :)
  Jeg nåede heller ikke meget Jazz festival, men lidt dejlig musik blev det til på ture rundt med barnevognen

 • Reply Lisa lørdag 17. juli 2010 at 14:43

  Wow må jeg altså sige, hvor ser det bare vildt godt ud. Glæder mig til at kunne læse det i BoligLiv, ser ud som om I har et hjem hvor man kan få en masse inspiration fra….

 • Reply sine søndag 18. juli 2010 at 20:58

  Det ser super godt ud, vi ses i blogger-reportagen :)

 • Reply midtimellem mandag 19. juli 2010 at 22:55

  Hold fast, den skænk er skøn! Enkel og fantastiske farver.
  Min egen handyman blev også vældig imponeret og spurgte, hvad Nis arbejder med til daglig? Om han er møbelsnedker?
  I hvert fald sidder vi begge med åben mund og polypper :o)
  – Ida

 • Reply Anne-Mette onsdag 21. juli 2010 at 10:25

  Hvor ser det godt ud! Herhjemme prøver vi (læs: min mand) også at producere møbler selv engang i mellem – det er altså skønt med den slags :) Hvilket nummer af Boligliv kommer dit portræt i?

 • Reply Mette onsdag 21. juli 2010 at 20:36

  Hej Shina – Ja, vi er også blevet rigtig tilfredse med farvesammensætningen. Vi har ellers været omkring en del kombinationer. Og også fx. to sorte og en farve. Men jeg tror heldigvis at vi har ramt helt rigtigt :)

  Hej Ann-Christine – Det lyder nu også dejligt med barnevognsture og jazz.
  Ja, det bliver vældig spændende med det BoligLiv-noget. Nu håber jeg bare at billederne af mig er nogenlunde okay…

  Hej Lisa – Altså, hele vores hjem kommer ikke i. Det havde vi ikke lyst til i denne omgang. Men reolerne og vores arbejdshjørne kommer i engang til foråret.

  Hej Sine – Ja, vi ses :) Har de været forbi hos dig?

  Hej Ida – Nis er industriel designer, men jeg er sikker på, at han også ville trives rigtig godt som møbelsnedker :)

  Hej Anne-Mette – Ja, det er så lækkert med hjemmeproducerede møbler. De får en særlig plads i hjertet ;)
  Det kommer først i bladet engang til foråret. Jeg ved ikke i hvilket nummer endnu.

  Kh

 • Reply Maiken mandag 26. juli 2010 at 22:49

  Hvor ser det fedt ud! Det er sådan noget som giver min stue mindreværdskomplekser. ;o)

  I har altså en super god smag. Lampen fra Muuto har jeg også trykket næsen flad i Kalejdoskop for! Den er simpelthen så fin og ren i sine linjer.

  Glæder mig til foråret når artiklen kommer. Det må da være endnu et incitament til at få abonnement på bladet.

 • Reply Maiken mandag 26. juli 2010 at 22:52

  Nå ja, og så fik jeg da ikke komplimenteret “lillesøster” og “storesøster” ordentligt. De er rigtig flotte – og har præcis den samme fine enkelthed som jeg drømmer om ved Montana – bortset fra at jeres har finere detaljer. Men os andre uden fingersnilde i den kaliber må købe os til goderne… ;o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.