Graviditet & baby Mor

Umm, lune parka

tirsdag 20. december 2011

cashmere hue COS // parka Designers Remix // kjole Malene Birger

boots Sorell // luffer (m. cashmerefoer) COS

Pyh, jeg har været til før-udsalg i Companys. Egentlig ikke noget jeg rigtig orker længere (og slet ikke nu, hvor jeg efterhånden er temmelig gravid), men jeg havde forelsket mig i denne her dejlig varme parka fra Designers Remix, så jeg måtte jo afsted :) Og så fik jeg også den stribede Malene Birger sag med hjem til halv pris, så den ulidelige laange times tid, jeg stod i kø for at komme til at betale var ikke helt spildt. Det bliver så dejligt med en varm jakke, der kan lukkes om maven (lidt endnu ;) Men en sød (eller dygtig?) ekspedient i Illum tippede mig også om, at man kan lyne jakken op nede fra, når man kommer så langt hen at man ikke længere kan være i noget, og så evt. vikle et tørklæde om maven inden under jakken. Det tror jeg må blive min plan. Jeg er i hvert fald allerede glad for, at jeg også vil kunne bruge jakken igen næste vinter, når maven er væk.

Så nu kan den julesne altså godt se at komme! Jeg er klar :)

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply Ida tirsdag 20. december 2011 at 23:12

  Jeg orkede slet ikke at begive mig afsted til det arrangement… Men sikke nogle lækre køb, du fik gjort dig.

 • Reply Mette tirsdag 20. december 2011 at 23:27

  Nej, det kan jeg godt forstå. Jeg kom også kun afsted, fordi jeg rigtig gerne ville have jakken. Men pyh; først kø udenfor, så mase sig rundt i butikken (ikke spor nemt med stor mave ;) og så kø i en uendelighed. Det var godt at komme ud på cyklen og komme hjem igen :)

 • Reply Michelle onsdag 21. december 2011 at 10:18

  Lækker jakke – jeg mener at man kan købe en trekant strikket i uld med lynlås som kan lynes ind i jakken hvis det bliver for koldt.

  Jeg klarede sidste vinter med en poncho ud over jakken (fødte i februar), da jeg nægtede at købe et graviditets-telt aka graviditetsjakke. Min skijakke kunne jeg med nød og næppe lyne november og december til kælketure :)

 • Reply Trine Lykke onsdag 21. december 2011 at 11:42

  Meget mor-chic :) Sådan ender jeg nok aldrig, men kan sagtens se det fine i det!!

 • Reply tina onsdag 21. december 2011 at 13:11

  Nøøøøj den er lækker den parka…. Den ville lige passe på mig også :-)
  Tina

 • Reply Maiken onsdag 21. december 2011 at 22:05

  Mmmm, de ting gad jeg godt varme mig i! Har vist ikke fået ændret min mail til clubmails for det er gået min næse forbi? Og tillykke med parkaen. Den er lækker. Drømmer altså også selv om en parka, så jeg står udsalgsklar lige efter julen.:-)

 • Reply Mette torsdag 22. december 2011 at 09:12

  Michelle – Tak for tippet! Det lyder da dødsmart!

  Trine Lykke – Åh, åh… Mor-chic??

  Tina – Jeg er også allerede rigtig glad for den. Den opfordrer nærmest til lidt flere gåture i vintervejret :)

  Maiken – Jeg kender godt det med, at man ikke altid lige man får opdateret mails alle steder… Men det var altså også meget presset derinde, så man skulle vist vide præcist hvad man gik efter.

 • Reply Kamille torsdag 18. april 2013 at 13:48

  Hej Mette:)

  Jeg kan se, at dette indlæg ikke er helt nyt, men jeg har først opdaget din utrolig fine blog for et par uger siden.

  Jeg ville spørge om du kan huske, hvad den stribede Malene Birger kjole kostede, da jeg gerne vil høre om jeg gjorde et kup, da jeg sidste sommer købte en magen til på et loppemarked:)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.