mad Morgenmad Second breakfast

Næsten ferie

fredag 1. juli 2011

A38 med müsli, frugt og jordbær af egen høst fra altanen (fuglene har ikke opdaget dem i år :). Boller på slum med Farmors hjemmelavede rabarbermarmelade, som har den smukkeste farve. Det er næsten ferie og Carla og jeg har tyvstartet med frokost på café og et nyt puslespil til samlingen. Lige om lidt skal vi afsted til frisøren. Jeg synes at det er hele tiden, at hun trænger til at blive klippet. Ved ikke, om det er tiden som går hurtigt eller om det er Carlas hår som vokser helt vildt.

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk fredag 1. juli 2011 at 20:44

  Som altid; fantastisk smukke og indbydende billeder.
  Sælger Farmor ikke ud af den marmelade monstro? ;)

  Jeg hjemmeklipper stadigt den stakkels Trut – jeg orker simpelthen ikke at betale en mindre formue for at få ham klippet, så hurtigt som hans hår også vokser – men jeg har overvejet, hvor længe jeg mon kan fortsætte med de hjemmestudsninger :D

 • Reply Ann-Christine lørdag 2. juli 2011 at 08:46

  Det lyder dejligt og ser dejligt ud. Jeg tror sørme også Julie og jeg snupper en sommerferie tyvstart på mandag, frokost på cafe og puslespil vil være et sikkert hit :)
  Fine jordbær, hvor fint at I selv har jordbær på altanen, det havde jeg da slet ikke tænkt på kunne være en ide. Det må blive næste år

 • Reply Mette lørdag 2. juli 2011 at 22:09

  Lisbeth – Ja, hun burde faktisk sælge ud af det :) Jeg skal også altid tage mig sammen til at sætte tid af til frisørbesøg og få booket tid (men det gælder faktisk både for mig selv og Carla ;). Men nu tror jeg at jeg begynder til lidt længere “børnehave-frisure” med mulighed for en lille hestehale. Så må vi kunne trække den lidt længere, hvis vi får studset pandehåret af og til.

  Ann-Christine – Ja, vi kan klart anbefale en tøse-fridag :) Manden i huset var til sommer-afslutning, så vi havde hele dagen og aftenen for os selv. Sluttede af med thai-to-go, en aftenscykeltur, sommerflødeboller fra Frellesen (med hvid chokolade og hindbærskum – MÅ lave et indlæg om dem ;) og dans og kolbøtter til yndlings-fallulah nummeret (igen og igen) – ren tøse idyl :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.