mad Sweets

Rabarber crumble med kokos

søndag 6. maj 2012

Når I ligefrem spørger efter opskriften på min rabarber crumble, så deler jeg da gerne :) Jeg lavede den lidt på gefühl i håb om at ramme noget a la min svigermors udgave og det synes jeg faktisk lykkedes helt godt.

Rabarberfyld
500 g rengjorte, snittede rabarber
1 dl. rørsukker
1 dl. flormelis
1/2 vanillestag

Dej
1,5 dl. kokosmel
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel
Ca. 100 g smør
1/2 dl. rørsukker 

Bland de rengjorte, snittede rabarber med rørsukker, flormelis og vanillekorn og læg dem i bunden af et tærtefad.

Ingredienserne til smuldredejen æltes let sammen og fordeles over rabarberne.

Bages ved 200 grader i ca. 25 min.

Smager allerbedst lun sammen med creme fraise eller flødeskum :)

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

  • Reply Maiken søndag 6. maj 2012 at 22:28

    Elsker crumbles og denne her lyder virkelig go’. :)

  • Reply Annchen mandag 7. maj 2012 at 08:26

    Ej sad sådan og håbede, man kunne lokke en opskrift ud af dig..:) Det er bare bedre med en anbefalet én af slagsen;) Jeg vil straks springe i haven og snitte i rabarberne.

  • Reply Oktoberkind mandag 7. maj 2012 at 14:51

    Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  • Reply Ann-Christine mandag 7. maj 2012 at 16:10

    Mmmm, jeg elsker rabarber og jeg elsker crumble. Jeg må forene de to og ringer fluks til min mor for at lokke hende til at tage nogle stængler rabarber med på besøg i sommerhuset :)
    Haps, hvor ser det lækkert ud!

  • Reply Kristina/www.myhouseins.blogspot.com mandag 7. maj 2012 at 18:43

    Er spændt på at smage din opskrift, den er lige sat i ovnen :) ser i hvert fald lækkert ud :)

  • Reply Teresa mandag 7. maj 2012 at 20:53

    Uhmmm ja, rabarbercrumble hører foråret til. Også gerne med god vaniljeis til

  • Reply Anette Andersen mandag 7. maj 2012 at 22:06

    Uhm! Det har jeg aldrig prøvet at lave, men lige om lidt er mine rabarber store nok, og så tror jeg bestemt jeg vil afprøve denne opskrift :-)

  • Reply søslerier tirsdag 8. maj 2012 at 22:30

    Mums…jeg må også i haven og høste de spæde skud ;)

  • Reply Hanne onsdag 30. maj 2012 at 18:29

    Mums… Det lyder godt med kokos.

    Gad nok vide om vi har kokos???

    God aften til dig

  • Reply finurlig lørdag 9. juni 2012 at 19:23

    Den smager bare SÅ godt! Det er helt vildt :-) Kan anbefales til ALLE!

  • Reply Anonymous fredag 3. august 2012 at 13:41

    Hvor mange personer er det til?

  • Reply Maria torsdag 21. maj 2015 at 16:54

    Den crumble er bare den bedste jeg har smagt!! Mine børn elsker den også og de plejer ellers ikke at spise det :-)

  • Reply Sascha lørdag 13. maj 2017 at 22:02

    Den rabarbercrumble er sindssygt lækker. Tak for opskriften. Jeg bagte den i går, og jeg er lige kommet til at putte en i ovnen igen nu… Vi er 5 i familien så en lille crumble som denne ryger hurtigt :)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.