Børnetøj

Bobo Choses

tirsdag 17. maj 2011

Udsalgsfund fra spanske Bobo Choses. Jeg synes at deres prints er så fine og tøjet er i lækre, douche farver og meget, meget bløde materialer. Jeg fandt en sweatshirt og en sweatshirtkjole fra efterårskollektionen på udsalg. De er helt perfekte i det her råkolde forårsvejr. Sweateren var ikke engang kommet helt over hovedet på Carla, før hun meget begejstret konstaterede, at den var bløød! Umm, jeg kunne også godt ønske mig sådan en hyggelig regnvejrskjole.
Bobo Choses forhandles bl.a. hos Viable.

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Anne tirsdag 17. maj 2011 at 20:58

  Ej, laver de ikke tøj til voksne?? Carla må være en af de førende fashionistaer inden for aldersklassen! Altid superfedt det du viser frem :)

  KH Anne

 • Reply fiflerierpaafjerde tirsdag 17. maj 2011 at 20:59

  Hvor er de super fine! Har de en hjemmeside, eller er de købt i butik??

  Mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

 • Reply Heidi tirsdag 17. maj 2011 at 21:04

  hvor er de fine, jeg havde lige håbet på du havde shoppet til dig selv :)

 • Reply Mette tirsdag 17. maj 2011 at 21:10

  Anne – Det tror jeg desværre ikke at de gør. Super-ærgeligt, for det er virkelig ualmindelig blødt og lækkert og printene er jo en klasse for sig. Dejligt at høre at du kan lide det børnetøj jeg viser. Har ellers af og til lidt dårlig samvittighed over, at jeg tit ender med at købe lidt farveløst og “drenget” tøj til Carla. Meen mon ikke hun nok skal indhente det lyserøde og tøsede, når hun starter i børnehave efter sommerferien ;)

  Martina – Der er flere danske webshops som forhandler mærket. Blandt andre Viable, men ellers prøv at google det :)

 • Reply Mette tirsdag 17. maj 2011 at 21:12

  Ja, er de ikke cool Heidi?! Og har jeg nævnt at de er bløøde ;) Desværre (heller) ikke til mig i denne omgang ;)

 • Reply Ann-Christine tirsdag 17. maj 2011 at 21:39

  Hvor er de cool, kunne godt blive til lidt shopping til Julie. Jeg ville også ønske jeg kunne få den med skyen i voksenstørrelse …

 • Reply Ulla onsdag 18. maj 2011 at 09:16

  ELSKER deres tøj, og har netop lige modtaget lidt babytøj til Alfred som jeg bestilte hos Viable i sidste uge. Det er SÅ lækkert!
  Hvor har du fundet sweatshirten med kameraet? Den er da to die for!
  Kh Ulla.

 • Reply Malene onsdag 18. maj 2011 at 19:25

  Fine, grafiske print. Voksenstørrelse, tak ;)

 • Reply Mette onsdag 18. maj 2011 at 20:25

  Ulla – Sweateren med kameraet er fra Kids og Luxury. Men den er fra efterårskollektionen var på udsalg og jeg tror desværre at jeg købte den sidste.

  Malene – Enig ;)

 • Reply Annchen onsdag 18. maj 2011 at 21:05

  Mmh… Hvor er de fine!! Som Anne er jeg også tosset med din børnetøjsstil;) Her er der bestemt kommet mere tøset – og endda en Hello Kitty bold!! – ind hos Karo de sidste par måneder efter hun er kommet i børnehave..:)
  Kh Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.