Ikke kategoriseret

Sunnies på budget

fredag 15. april 2011

Jeg fandt fine solbriller i H&M idag. Jeg synes, at de er rigtig fine med det diskrete blå leo og tonede glas. Carla fik for nyligt et ligende par for Name It og chinos og jeansshorts fra H&M. Solen behøver ikke at holde sig tilbage for vores skyld. Vi er forårsklar! Eller næsten klar… Vi mangler stadig sandaler til Carla. Hun har meget smalle fødder og ankler, så det er svært at finde sandaler som sidder godt på hende. Er der nogen som kan anbefale nogle gode smalle sandaler?

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Sandie fredag 15. april 2011 at 19:26

  Hejsa, min datter har selv vildt smalle fødder (lagde faktisk mærke til at du havde købt de kamel farvede pom-pom sko til din tøs- dem har vi nemlig også) jeg har været på en mission uden lige de sidste par uger, efter sandaler, for jeg var overbevist om at de sædvanlige fra Angulus (fra Søstjernen -dem med dråben, og med spænde) var udelukket men i desperation prøvede vi dem og til min store forbløffelse sad de perfekt, fordi de åbenbart er ret smalle bagtil! Prøv det, tror også du ville blive overrasket ;) god jagt!

 • Reply Signe fredag 15. april 2011 at 20:16

  Cocomma/ Bisgaard, synes jeg er rimelig smalle. Vi har faktisk også gode erfaringer med angulus, som kun er brede foran, men fin, velsiddende pasform i øvrigt.
  Fandt du egentlig et godt sted til din dejlige hest?

 • Reply Sine lørdag 16. april 2011 at 06:37

  Hej : ) Ellers laver Primigi og Ecco sandaler med smal pasform.

 • Reply Anonymous lørdag 16. april 2011 at 10:19

  Hej
  Vil også bare lige hurtigt anbefale Primigi til børn med snalle fødder. De forhandler dem bl.a. i Skoringen :-)
  Mette

 • Reply Majken lørdag 16. april 2011 at 12:20

  Fede briller :-) Åhh, vi mangler også stadig sandaler..Luna har haft både Angulus og Bisgaard – begge med fin pasform til en smal fod.

 • Reply Ann-Christine lørdag 16. april 2011 at 12:31

  Vi har haft held med både Primigi, Ecco, Bundgaard og Bisgaard. Herhjemme er angulus desværre helt udelukket, selv om jeg synes de laver nogle fede skø og støvler, børnenes små smalle fødder skøjter rundt i dem og de støtter slet ikke nok på deres fod.
  De er så fine de shorts, dem har jeg også haft kig på. Så nu må varmen gerne komme til landet

 • Reply Shina søndag 17. april 2011 at 12:39

  Kickers laver vist forholdsvis smalle modeller. Ellers prøv Mod8, de er i hvert fald.
  Lækre sunnies by the way.

  KH Shina

 • Reply Mille søndag 17. april 2011 at 22:59

  Fede solbriller og så endda på budget…
  Uha sandal jagten…jeg synes det er så svært at finde nogen som sidder som de skal og gruer for, at det går ligesom sidste år, hvor vi først fandt den rigtige sandal i slutningen af maj=(

 • Reply Mette mandag 18. april 2011 at 20:14

  Tak for alle jeres råd. Vi har brugt formiddagen på at prøve samtlige sandaler i byen ( i selvskab med MANGE andre sandal-desparate børnefamilier. Pyh, der er blevet ferie, solskin og udsigt til børnepenge, hva´ ;) Vi endte faktisk også med et par Angulus, som sluttede ret godt til om hælen og foden og kunne spændes godt til omkring anklen. De er så fine og lækre, at jeg ville ønske at jeg kunne passe dem ;)

  Signe – Ja, min hest har fået et dejligt nyt hjem hos en rigtig sød dame, ikke langt fra hvor vi bor, så det er helt perfekt :)

 • Reply Signe torsdag 21. april 2011 at 21:48

  Godt at høre både at sandal mission er accomplished, men især at hesten din er kommet i fin stald. Overvejede selv i al beskedenhed at melde mig som hestevært med nyt landsted og 6 HA at boltre sig på. Det ville også være et godt argument for anskaffelse af lille shetlands selskabs småbørnshest i samme omgang, da een ene og alene hest jo ikke er så godt ;o) Men eftersom vi lige er flyttet og godt nok har masser af plads og hjerterum mangler vi stadig en stald og en regulær mark (vores land er dyrket). Summa summarum er jeg glad for at din gode hest har fået et rart sted at være.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.