Ikke kategoriseret

Flere sager

torsdag 6. januar 2011

1) Jeg har glæædet mig til, at posten nåede frem med de fine prints som jeg bestilte hos seventy tree lige inden jul. Og det hele er simpelthen SÅ gennemført! Lige fra guldfrimærke, til lækkert, genbrugsværdigt, grafisk tape på poserne, til labels, visitkort og endda et lille badge. Vi er muligvis efterhånden en blogger eller to som har dem hængede, men fine er de i hvert fald :)

2) Min nye pung fra Tiger. Ting havde det med at forsvinde i min gamle pung med kun ét (rode-)rum. Ikke mindst gavekort og tilgodebevis til stor ærgelse. Derfor fik jeg nu, langt om længe og ganske passende, et tilgodebevis til Companyes fyret af på den nye pung med plads og rum til orden. (Et tilgodebevis som også havde været forsvundet op til flere gange…).

3) Carlas nye futter. Hun har efterhånden slidt bunden ud af en mindre hær af UGG-futter med lædersåler. Men de her er med fast sål, så jeg satser på at de holder lidt længere. De er i hvert fald super bløde og lækre, og Carla insisterede på at sove med dem på i går aftes :) De er fra Emu Australia og jeg har købt dem lige her.

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

 • Reply Ida torsdag 6. januar 2011 at 21:34

  En blogger eller to dækker vist ikke, der er vist snarere tale om en mindre hær! Jeg har også modtaget min pakke idag og er lige så begejstret som dig.
  Lækker pung! Især pga. syningerne. Elsker Tigers tasker, det er super lækkert design.

 • Reply Christina torsdag 6. januar 2011 at 21:56

  ene lækre ting.. Ikke mindst den pung! Så er det ikke så tosset med tilgodesedler.. Er I klar til ski? Er det lørdag i sejler?

 • Reply linda; torsdag 6. januar 2011 at 22:03

  særdeles fine sager & nyttigt med nyt overblik i pungen. jeg kom også til at købe lidt hos den dygtige the seventy tree.

 • Reply Anne torsdag 6. januar 2011 at 22:21

  Tilslutter mig hæren ;)
  Den pung er simpelthen alt, alt for fed. I want it! ;) Og faktisk kunne jeg også godt tænke mig de futter der, de ser alt for dejlige ud

 • Reply Annchen torsdag 6. januar 2011 at 22:37

  Skønne sager!
  Jeg venter også en pakke fra SeventyTree – de er utroligt fine..
  Og sikke en lækker pung.. Og futterne er da skønne – er de meget varme?
  Kh Anne

 • Reply Maiken torsdag 6. januar 2011 at 22:58

  Lutter lækkerier! Både prints og pungen er super fine.

  Min pakke fra Kerry er også lige kom med posten for et par dage siden, og lever bestemt op til forventninger. Desværre fravalgte jeg bjørnen i sidste minut, hvilket jeg har ærgret mig over lige siden. Så jeg ender nok med en bestilling mere. Men til gengæld skal dråben og ræven i rammer…

 • Reply Linn fredag 7. januar 2011 at 07:13

  Lækre ting må jeg sige :) SÅ flotte prints.
  HVIS hjemmeskoene heller ikke holder længe denne gang kan jeg virkelig virkelig anbefale Glerups hjemmefutter – de er flotte (synes jeg i hvert fald) og tilsyneladende uopslidelige. Min søn fik en ret stor størrelse til sin 2-års fødselsdag og bruger dem stadig nu når han er 3 år + 4 mdr. Og de ser stadig ud næsten som nye. Virkelelig flotte. :)

 • Reply Maiken fredag 7. januar 2011 at 08:27

  Vil da egentlig også lige give et fif til nogle super fine uopslidelige futter med gummibund (goe om vinteren), som jeg har købt til Ingrid:

  http://www.skoringen.dk/catalog/sendashoe/default.asp?prodno=6610500222&shoekat=40

  Men Carlas ser altså også super lækre ud!

  Og rigtig god skiferie… :o)

 • Reply mette fredag 7. januar 2011 at 08:31

  Åh de fine print! Så skønne.

 • Reply Anita fredag 7. januar 2011 at 08:54

  Dine prints fra seventy tree, ser virkelig fine ud.
  Jeg venter med spænding, på at modtage mine!!

 • Reply Lis Rylander Karlsson fredag 7. januar 2011 at 11:09

  Åh, hvor er det PÆNT! Simpelthen!

  KRAM

 • Reply Malene fredag 7. januar 2011 at 16:33

  Jeg vil glæde mig. jeg har nemlig lige afgivet bestilling hos Seventy Tree. Og jeg er glad for at se, at du har bestilt lige så mange ting som jeg ;)

  Elsker din nye pung! :)

 • Reply Mette fredag 7. januar 2011 at 20:33

  Hehe, jeg mente jo nok, at jeg ikke var den eneste, som havde været forbi Seventy Tree ;)

  Tak for futsko-tips, men herhjemme er hele familien fuldstændig afhængig af bløde lammeskindsboots, som man kan stikke bare morgen-fusser ned i :)

  Anne, ja de er meget dejlig varme. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan få varmere og skønnere futter :) Jeg kan huske, at du tidligere har spurgte hvor de kunne fåes, når jeg har haft flashet Carlas små UGGs;)

 • Reply Anja lørdag 8. januar 2011 at 20:02

  Har også været på besøg hos Seventy Tree shoppen :-) Og i dag landede der en bjørn hos os, den er super fin!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.