Fnubbu konkurrence

Fnubbu

 

UPDATE: Konkurrence er afsluttet og den heldige vinder blev Ramani.

Mange tak til alle I 100 for at lege med :)

Det er ved at være længe siden at der har været en konkurrence på bloggen, men nu er igen der udsigt til nogle rigtig fine nogle af slagsen (hvis jeg selv skal, og må, sige det ;). Den første er fra fine Fnubbu, som jeg stiftede bekendtskab med for omkring halvandet år siden, hvor Fnubbu var med i min julekalender på bloggen. Sidenhen har Fnubbu jævnligt været repræsenteret i mine collager (fx. her og her) og jeg er super glad for, endnu engang at kunne lave endnu en konkurrence sammen med Fnubbu.

Signe, som er designeren bag Fnubbu, har nemlig åbnet en webshop i Fnubbus fine, finurlige univers. På shoppen kan man, ud over Signes eget design, finde et skønt håndplukket udvalg af designe og dims, som ikke ikke lige umiddelbart finder andre steder. Det fine udvalg vidner om, at Signe ikke kune har evner for selv at skabe lækkert, personligt design, men i høj grad også har sans for at spotte fine sager og skønt dims.

På shoppen kan man, blandt meget andet, finde vel nok verdens smukkeste hagesmækker, små frække mundvandsløbende franske (snyde-)macarons, lækre smykker, en masse fine parpirartikler og Signes egne Fnubbu bodyer.

Det er bestemt en shop som er et besøg værd, og jeg er superglad for at kunne udlodde et gavekort på 600 kr. til shoppen til en af jer.

For at være med i lodtrækningen, må du et smut ind forbi shoppen og vælge hvad du vil købe for gavekortet, hvis det bliver dig der vinder. Skriv det i en kommentar sammen med din mailadresse (hvis du ikke linker til en blog, -ellers har jeg ikke mulighed for at give vinderen besked).

Jeg trækker en vinder på torsdag d. 20. juni, hvor vinderen får direkte besked og bliver annonceret i indlægget her :)

 

100 thoughts on “Fnubbu konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *