Ikke kategoriseret

Kristina Dam Studio

torsdag 22. august 2013

IMG_0416IMG_0417

Jeg besøgte Kristina Dams stand på Defining Scandinavia. Inden da kendte jeg kun Kristina Dams grafiske illustrationer, men på messen havde hun et nyt produktdesign med, som jeg ikke har kunne få ud af hovedet siden. Et lille kubisk bord med en topplade af indfarvet MDF. Super simpelt og super smukt, og som Kristina selv sagde, så er det egentlig lidt utrolig, at designet ikke allerede findes på markedet.

Bordet er stadig under udvikling og endnu ikke prissat, men jeg føler mig ret overbevist om, at det er en ny klassiker hun har på vej her : )

Ideen til bordet opstod ud fra en af Kristinas andre nyheder, Frame (ses på bordet på det øverste billede). Kristina designede kuben da hun arvede noget porcelæn, som ikke umiddelbart passede ind i hendes indretning. En rigtig god måde at frame nips eller samle et stilleben på. Og netop til at give for eksempel arvestykker, en anden kontekst, og på den måde fremhæve kontrasten og giver det lidt mere kant.

Kuben kan også hænges op på væggen som kunstobjekt (se øverst på det øverste billede). Jeg synes at det er rigtig spændende, hvordan kubens skygge også bliver en del af dekorationen på væggen, og hvordan udtrykket således ændrer sig, som det naturlige lys skifter over over dagen. Frame kommer i handlen indenfor en måned og kommer til at koste 1400 kr.

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Mette fredag 23. august 2013 at 08:40

  Wow, vildt lækre ting!

  • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 11:09

   Ja, ikke?! :)

 • Reply SundayWithLove lørdag 24. august 2013 at 10:44

  Stilmæssigt ligger det lidt på af ikeas sofabord fra ps 2012 kollektionen http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60210806/ men der er lige skruet en del op for lækkerheds faktoren her. I like!

  • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 11:12

   Ja, det har du egentligt ret i. Jeg lagde faktisk også mærke til det bord i det nye Ikea katelog. De minder lidt om hindanden, og så alligevel slet ikke ; )

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.