Zara Kids Studio

Har I set Zaras nye Kids Studio kollektion? Det ser virkelig, virkelig fint ud. Så fint, at man næsten kunne få lyst til at gøre et forsøg med at klemme sig i en størrelse 8 år ;) Der er også rigtig meget fint til drengene.

Tak for jeres kommentarer i mit seneste indlæg. Ville egentlig bare lige vise flaget herinde og så kvitterer I med tolv dejlige kommentarer på et indlæg om risengrødsklatter :) Det gør mig rigtig glad og motiverer mig endnu mere til at få produceret nogle flere af de indlæg, som lidt for ofte ikke når længere en til selve ideen for tiden.

Comments
7 Responses to “Zara Kids Studio”
 1. Maiken siger:

  Jeg har lige opgraderet pigernes ude-vintergarderobe heftigt, så der er vist ikke mere til shopping lige nu, men Zaras kids studio ser sørme ud til at have fine fristelser. :)

 2. Mette siger:

  Åh ja, efterårs- og vintergarderoberne er bare en hård post. Og I har hele to stk. der skal ekviperes. Vi må bare glædes os over at der, med to piger, trods alt er lidt mere der kan gå i arv, ikke ;)

  • Maiken siger:

   Nemlig! ;) Var så heldig at Agnes perfekt kunne passe den lækre flyverdragt Ingrid brugte, så det har hjulpet lidt på budgettet. :)

   Har fået leveret tre pakker på arbejde i dag med mine indkøb. Det føles jo næsten som juleaften! Altså bortset fra at jeg jo har betalt for det hele, men det ser vi bort fra. ;)

 3. Maja Nielsen siger:

  Hvor er det nogle fine ting :) Ville gerne selv gå med det.

 4. Ann-Christine siger:

  Skønne farver, jeg har planer om lidt shopping på mandag og skal vist lige en tur forbi Zara også.
  Og Mette, jeg kender alt til det med tiden og bloggeriet ;) Men nyder rigtig meget at læse med hos dig. Jeg prøver at nå min egen blog – så tiden går lidt mere ud over kommentarskriveriet på andre blogs, hvilket jeg gerne også vil nå. Ville nu gerne have 1 time mere om dagen ;)

  • Mette siger:

   Jeg tror desværre kun at det fåes online endnu, men ellers har de sikkert mange andre fine ting :)

   1000 tak for din søde kommentar, AC. Det er jeg rigtig glad for at høre :) Jeg når heller ikke at få kommenteret så meget som jeg gerne ville, men forsøger at følge med rundt omkring (det kan jeg jo slet ikke lade være med :)

   Jeg ønsker mig også en lille tidslomme til alt det det ikke lykkedes mig at få presset ind. Gerne en ekstra dag om uge ;)

Leave A Comment