Børnetøj Forår

Zara spring

fredag 21. februar 2014

Zara Baby

Jeg har luret en del på Zaras børnetøj på det seneste. Der er så meget der frister mig derinde lige nu. Især til Vigga, er der alt for meget fint. I dag tog jeg hul på forårsindkøbene. Turde ikke risikere at parkaen blev udsolgt i Viggas størrelse. Og heller ikke den stribede kjole… Eller den koral bomuldsstrik, for den sags skyld. Eller overallsene (der jo er alt for fine med de flettede seler), og som i øvrigt vil være ganske uimodståelig med den prikkede skjortebluse under. Men jeg styrede mig trods alt med sandalerne og sneakersene (de er desværre/”heldigvis” ikke i ægte læder).

Og der er stadig mere der frister derinde (også til Carla). Men man kan vel nå at kigge forbi en gang mere, inden det bliver sådan rigtig forår ;)

 

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Majasol fredag 21. februar 2014 at 09:44

  Jeg elsker Zara. Deres baby- og børnetøjskollektion er så fint. Hvis jeg ikke havde min kæreste som fungerende bremseklods, havde jeg købt mig fattig i al deres børnetøj.

  De smækbukser altså. Åh, mit hjerte smelter.

  • Reply Mette søndag 23. februar 2014 at 23:06

   Ja, er de ikke bare alt for fine? jeg har egentlig ikke de allerbedste erfaringer med overalls til de små, men de her fortjente en chance ;)

 • Reply Anita søndag 23. februar 2014 at 00:25

  Jeg var forbi butikken i fredags og faldt for en del nederdele og kjoler til Karla – det er jo svært at stå for de fine forårsfarver :)
  Parkaen er rigtig fin, jeg satser dog på at Karla kan passe sin MiniATure fra sidste år…

  • Reply Mette søndag 23. februar 2014 at 23:09

   Ja, det er alt for svært at stå i mod ;) Vores Carla kan vist også stadig bruge sin parka fra sidste sommer, men Vigga er for længst vokset ud af sit overtøj fra sidste år ( -og så er der jo ikke noget at gøre ;)

 • Reply Julie torsdag 13. marts 2014 at 16:55

  Weeee vi har købt flere af de samme ting. Ikke noget at sige til jeg elsker din stil ;-) Hvad synes du ellers er godt derinde? Vil du ikke lægge flere billede op – altså af Zara tøjet? Jeg har svært ved at vælge ;-) Go forårsaften Julie :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.