Børnetøj

Mig og COS

onsdag 24. november 2010

Jeg har et helt særligt (afhængigheds-) forhold til COS. Og jeg bilder mig selv lidt ind, at det er min butik. Da Eurowoman engang i 2007 (må det have været, for det var da jeg lige havde taget hul på mit speciale) viste tøjet fra H&M´s kommende “storesøster butik” var jeg helt solgt! Heldigvis skulle jeg et smut til Kbh. netop som butikken (ifølge Eurowoman) skulle være åbnet, så jeg måtte naturligvis ind forbi Strøget og besøge min nye ynglingsbutik. Jeg ledte og ledte og spurgte i flere butikker, men ingen kendte til butikken… Og da jeg endelig fandt den, var den fyldt med håndværkere, uden varer og ikke åbnet endnu (argh, jeg overvejede stærkt at sende Eurowoman regningen på min flybillet ;).
Selvom jeg som regel forsøger at begrænse min shopping-tid når jeg er i København, er jeg altid nødt til at skulle ind forbi COS. Men nu er der for nyligt åbnet en butik i Århus, så det er en sikker anledning til flere shoppeture til Århus fremover.
Hvis ikke du allerede kender COS, kan jeg fortælle at stilen er enkelt, grafisk, skulpturel og afslappet og at kvaliteten som regel er i naturlige materialer som bomuld, cashmere og skind. Vi kunne snildt bruge hele deres sortiment fra både dame-, herre- og børnekollektionen herhjemme, ja og diverse accesories også ;)
Fik jeg sagt, at også deres poser er lækre og genbrugsværdige og at slikepapiret, som varerne bliver pakket ind i, bliver fæstnet fint med en neonsticker. Whats not to like?!
Nå ja, og så kan jeg takke COS for, at Carla som 1-årig kunne være lækker i cashmere cardigans til en pris, hvor det var okay (men dog ærgeligt ;) at hun voksede ud af dem. (Nu ligger de og venter på, at vores lille forårskusine-niece engang kan bruge dem.)

På min weekendtur fik jeg shoppet lidt gode sager med hjem. Blandt andet cashmere huer til både Carla og jeg (til hhv. 150 og 250kr) og et herligt Lille Per/ find Holger sæt til Carla. Jeg må snart en tur til Århus også ;)

Men kære, kære COS, hvorfor har du ikke en webshop???

Måske kan du også lide disse

16 kommentarer

 • Reply Line onsdag 24. november 2010 at 11:28

  Åh ja, COS! Lilly har også den grå hue og den er jo blødere end blød og jeg ønsker mig selv sådan én. Det stribede er godt nok også fin.
  Har du overvejet en job som sælger (he he) nu har jo virkelig fået lyst til en tur ind i Cos. Sidst fik du mig op på cyklen en tur til H&M. Skønne billeder!
  Kh Line

 • Reply Mette onsdag 24. november 2010 at 11:32

  Hehe, Line ;) Ja, jeg synes snart også, at det ville klæde H&M og COS, hvis de sendte mig et lille gavekort ;)
  God tur til COS! Du er heldig at have den i cykelafstand :)

 • Reply Anne onsdag 24. november 2010 at 11:36

  Orv nogle lækre sager. Jeg tror at jeg skal bruge lidt mere tid i COS næste gang jeg skal ind til byen (hvadenten det nu bliver kbh eller århus, når man er så heldig at have relation til begge byer). Også søde spænder og hårbøjle.

 • Reply Jo´s onsdag 24. november 2010 at 11:42

  Den butik kender jeg slet ikke, selvom jeg bor i København….dog er jeg ikke så tit inde ved Strøget og de kanter. Det er virkelig nogle fine ting…mangler selv en huer til mig og drengene….Hvor præcis ligger den mon henne?!

  kh fra Jo

 • Reply Anne onsdag 24. november 2010 at 12:21

  COS har så fine ting! Det er godt nok ved at være længe siden, jeg har været der, så jeg må vist hellere snart komme afsted:) Super fine striber du har købt.

 • Reply sine onsdag 24. november 2010 at 13:47

  Du har helt ret, hvorfor har de IKKE en webshop. Jeg er også totalt afhængig af den biks, dog kunne de godt have børnetøj til lidt større børn. Det er sååå fedt det de laver.

 • Reply Maiken onsdag 24. november 2010 at 15:31

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply Maiken onsdag 24. november 2010 at 15:31

  Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste dit indlæg. For åh, hvor kender jeg det med uforbeholdne kærlighedserklæringer til butikker og mærker. Men COS har jeg endnu ikke indledt et forhold til, så kan du ikke give et prej om hvor butikkerne ligger i Kbh. og Århus? Det kunne sagtens blive starten på et langt forhold! Huerne er simpelthen skønne og Carla ser jo bedårende ud i striber. :o)

  Kunne COS ikke sendes et hint om at de mangler en webbutik? Det er vel med at synliggøre efterspørgslen?

 • Reply Kreativista i Boligrum onsdag 24. november 2010 at 20:14

  Jeg elsker også COS. Og det gjorde mig virkelig glad da jeg hørte om butikkens åbning i Århus – græd jo næsten da Zara lukkede men COS er jo endnu bedre :-)

  – Maria

 • Reply Susan onsdag 24. november 2010 at 20:42

  Ejjj det er gået min næse forbi. Jeg skal helt sikkert derned imorgen så… det er så fine de ting du har købt… :O)

 • Reply Louise onsdag 24. november 2010 at 20:53

  Ups, 2007, siger du? Det var da vist der, jeg arbejdede på Eurowoman. Så skylder jeg en lille én. ;-) Men dejlig butik – kommer der bare aldrig, mestendels af den grund at kantstenen derindtil er så høj, at det er umuligt at have en barnevogn på slæb. P****irriterende. Så jeg stemmer også for en webshop!

 • Reply Mette onsdag 24. november 2010 at 21:37

  Anne – Ja, er de ikke fine? Jeg tror godt at vi kan deles lidt om spænderne ;)

  Jo – Så er det bare om at komme afsted! Den ligger lidt efter Illum ned mod Kongens Nytorv og på modsatte side.

  Anne – Ja, er de ikke skønne de striber?! Der gik virkelig skiferie-stimmung i den, da hun prøvede det i går morges og der var snehvidt udenfor :)

  Sine – Ja, det tænkte jeg nok, at vi (også) kunne blive enige om ;)

  Maiken – Den ligger lidt forbi Illum ned mod Kongens Nytorv og på modsatte side. Jeg har en ide om at den ligger i den gamle Zara i Århus, men jeg har faktisk ikke været der endnu.
  Og ja, striber er altid et hit ;)
  Og du har ret! Nogen må prikke til dem. Enten en webshop eller en butik i Aalborg, ik ;)

  Maria – Ja, jeg savner også både en Zara og en COS i Aalborg, men ville klart foretrække COS frem for Zara ;)

  Susan – Ja, det er da bare afsted ;)

  Hehe Louise, nu bliver jeg helt flov, men hvor er det sjovt :) Men du har helt ret! Jeg var der sammen med nybagt mor og barnevogn i mandags og det gik lige med hjælper og letvægts-barnevogn og -baby ;) Men du må altså derind! De har det skønneste drengetøj (selv dét frister mig til Carla ;)

 • Reply Ann-Christine onsdag 24. november 2010 at 21:56

  Jeg er også vild med den butik, og selv om jeg bor i København ville jeg stadig ønske at de havde en webshop. Det er bare så praktisk og meget meget nemmere

 • Reply Tine onsdag 24. november 2010 at 22:38

  Den ligger på Store Torv i Århus;)

 • Reply Sanna torsdag 25. november 2010 at 08:20

  Jeg GIDER GIDER GIDER ikke være på sygedagpenge mere! :) MÅ EJE!!! ;)

  Kh Sanna

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk torsdag 25. november 2010 at 13:49

  Haha – vi synkronblogger – og shopper :D

  Jeg har også postet indlæg om Cos’ børnetøj i går-og jeg har også købt den fine kashmir hue til mig selv derinde.
  Men altså, den grå hue, du har købt til Carla, hvad kostede den?

  Vi prøvede den også på Trutten, som konstant udbrød Nææææææh – aaaaaaaiiiii – men min kæreste påstod, at den kostede 300 kr. og det nægtede han at betale – hrmpf.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.