Børnetøj

MP strømper – Der testes!

mandag 23. januar 2012

Carla har været heldig, at MP strømper har spurgt om hun vil prøve deres strømper og strømpebukser. Jeg har glædet mig til at modtage dem, for Carla har haft to par uldstrømpebukser fra MP her i vinters, som vi er virkelig glade for. Med en “hoste-pige” som Carla, er det vigtigt for os, at hun har godt og varmt uldundertøj og -strømpebukser på her i vintermånederne og jeg synes faktisk, at det har været lidt svært at finde gode vinterstrømpebukser til hende. Men uldstrømpebukserne fra MP har været over al forventning. De rigtig lækre og bløde i kvaliteten og så er de ret smarte med et bomuldslag inderst og uld yderst, så de på ingen måde kradser. Vi bruger dem igen og igen og derfor bliver de også vasket flere gange om ugen og de holder sig stadig lige bløde og lækre.

De fine pudderfarvede strømpebukser med glimmer er også supersmarte, fordi glimmeret kun er i det yderste lag af stoffet og derfor ikke kradser (i modsætning til et par jeg fik købt til Carla til nytår, som hun slet ikke kunne holde ud at have på). Carla hoppede i dem OG de sorte strømper udenpå, som det første i morges og insisterede på at være “glimmer-pige” i børnehave i dag :)

Strømperne er jeg også ret begejstre for. Selve modellen minder mig om en model fra H&M´s babyafdeling, som var de eneste strømper vi brugte til Carla da hun var baby. De var også i rib og med det brede “opsmøg”, frem for en tynd ribkant, så de sad rigtig godt på fødderne og jeg har tit ønsket, at H&M også ville lave modellen til “store piger”. Men det gør MP altså og så har de tilmed tilføjet den fine glimmerkant, som herhjemme både falder i Carlas og min smag :)

Fik jeg nævnt, at MPs strømper også er certificerede med Øko-Tex standard 100 mærket, ikke at forglemme eller undervurdere ;)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Månestrålens mamasita mandag 23. januar 2012 at 09:59

  Årh hvor er de glimmer strømpebukser fine. Er de fra forår/sommer koll?? Kan ikke finde dem på nettet.

  Kan godt forstå hvorfor Carla sprang i dem :)

  • Reply Mette mandag 23. januar 2012 at 19:47

   Ja, er de ikke bare fine? Jeg kunne godt forestille mig at de er fra forår/sommer kollektionen, for det er bomuld. Jeg ved desværre ikke hvor du kan købe dem på nettet, men du kan evt. spørge efter forhandlere på: mail@martinp.com.

  • Reply Mette tirsdag 24. januar 2012 at 09:34

   Jeg så dem lige tilfældigt i Covers julenummer, så måske er de alligevel fra den nuværende kollektion…

 • Reply Anonymous mandag 23. januar 2012 at 11:09

  Ja de laver super lækre uld strmpebukser, mine drenge har dog bare den kedelige alm. Version som nok passer bedst til drenge :)
  Vh. Louise

  • Reply Mette mandag 23. januar 2012 at 19:50

   Vores uld er også i “almindelig” grå ;)

 • Reply Kira Trust mandag 23. januar 2012 at 12:58

  Ihhh hvor er du heldig ;-) Vi køber stort set kun MP strømper og du har ret i at de er geniale, dem med uld/bomuld!
  Er VILD med de nye med glimmer, dem må vi have købt!
  God dag ;-)

  Kh, Kira

  • Reply Mette mandag 23. januar 2012 at 19:52

   Ja, ikke :) Jeg har faktisk først stiftet bekendtskab med strømperne her i vinter, men vil helt sikkert også købe dem fremover :)

 • Reply Østfronten tirsdag 24. januar 2012 at 08:49

  Findes de mon også i str baby?

 • Reply Mette tirsdag 24. januar 2012 at 09:33

  Jeg har i hvert fald set deres babystømper ned til str. 15/16 og strømpebukser ned til str. 60, men jeg ved ikke om de laver dem mindre endnu. Ellers har Noa Noa også nogle ret fine lille-bitte strømpebukser i str. 50 :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.