Børnetøj

Lidt mere udsalg

lørdag 23. februar 2013

DSC_5722 DSC_5728

Måske er I ved at være færdige med udsalg for denne gang, men jeg synes at jeg har fået gjort sådan nogle gode udsalgskup her på falderebet, at jeg lige vil give tippene videre. Vi er glade for MarMar bodier og heldragter i tynd, blød rib og heldragterne var sat ret meget ned hos Viable. Det fine dråbeprint fra Soft Gallery har vi hamstret i både body og heldragt til Vigga og i gymnastikdragt til Carla. Jeg kan rigtig godt lige Soft Gallerys nye kvalitet, hvor der er tilsat en smule elastik, så tøjet holder formen og forbliver lækkert blødt. Alle 3 dele var på udsalg hos hhv. Viable og Soft Gallery.

FUBs cardigans er blevet en sikker klassiker hos os. Denne gråmellerede er fra den nye kollektion og er ikke på udsalg, men Viable har stadig lidt FUB fra vinterkollektionen sat ned her.

Sidst men ikke mindst har vi også allerede fået Carlas vinterjakke til næste vinter i hus, da Mini a Ture har sat meget deres overtøj ned med 70%.

Og nu, ikke mere udsalg! God weekend. Solen skinner, det ligner forår derude – hurra :)

 

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Signe søndag 24. februar 2013 at 15:38

  Uh nogle lækre ting du finder. Jeg har også selv været på udsalg hos Mini A Ture og nåede at finde nogle gode ting til næste vinter :)

  • Reply Mette mandag 25. februar 2013 at 22:08

   Der var virkelig også nogle gode udsalgskup at gøre :)

 • Reply zozo mandag 25. februar 2013 at 16:28

  Jeg plejer også at købe tøj til næste vinter. Der kan spares mange penge. Kende du til nogle lagersalg med børnetøj?

  • Reply Mette mandag 25. februar 2013 at 22:10

   Nej, jeg kommer faktisk ikke rigtig afsted til lagersalg. Hænger måske sammen med, at de gode lagersalg er i Kbh. og vi bor i Aalborg :)

 • Reply Lou mandag 11. marts 2013 at 08:13

  Sikke nogle lækre sager du har fået fat i! Er ret vild med den mint grønne FUB sag :)

  Jeg har også hevet både vinterjakke og flyverdragt hjem til næste år. Og så har jeg købt lækre sager fra MarMar, Soft Gallery og Mini Rodini til meget gode priser. Kigger også stadig om der er ting at hente hjem, nu hvor der er slutspurt de forskellige steder. Glæder mig allerede til de nye kollektioner kommer på udsalg til sommer. Har dog allerede købt lidt Mini Rodini fra den nye Bon Voyage kollektion.

  Pyh det lyder jo som om jeg er gået shop amok :(

  /Lou

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.