Efterår krea Krea med børn

Malede efterårsblade

tirsdag 5. november 2019

I weekenden lavede vi et lynhurtigt efterårs-krea-projket. Carla var ikke hjemme og Vigga var frustreret over, at hun ikke havde lyst til at lave andet end at sidde med iPaden. Så jeg fandt nogle store vinblade, som Vigga har samlet i haven, frem og begyndte at male. Og der gik kun få minutter før Vigga fulgte trop og overtog projektet. Vi dryssede bladende med glimmer mens malingen stadig var våd.

Et virkelig nemt og hurtigt projekt, hvor de helt små også sagtens kan være med. Da Carla kom hjem, gik hun også i gang, så både små og store kan være med og jeg synes at resultaterne bliver ret fine. Tænker, at de skal hænges op med nåle på Carla og Viggas opslagstavler på deres værelser.

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.