Forår krea Krea med børn Påske

Påskekrea

fredag 27. marts 2015

Påske-karseGækkebrev
Krea-påskeægPåske-krea

Carla og Vigga har haft krea påskesager med hjem fra skole og børnehave, og jeg synes at de er ret fine og deleværdige. Især fåret, synes jeg er skønt (det er fra børnehaven, så det er et kreaprojekt hvor de helt små kan være med).

Måske er der nogen af jer der kan bruge ideerne i påskeferien.

Jeg tænker, at vi skal have gang i nogle flere kreaprojekter i ferien. Måske puste og male æg, som vi vist ikke har gjort sammen med Vigga endnu. Sådan her så det ud første gang vi pustede æg sammen med Carla, og Vigga stod spritny og sov i liften på gulvet. I kan se hele indlægget her. Jeg synes at resultatet blev ret flot og jeg glæder mig over dem hver påske.

DSC_64732IMG_5868Påskeæg

Et andet påske kreaprojekt, som vi lavede sidste år, er glam-påskeægget til Olde Tove. I får lige et enkelt billede, resten af indlægget kan ses her.

Rigtig god weekend! Carla skal til sin første gymnastikkonkurrence i weekenden og jeg glæder mig så meget til at se dem. De er så seje og helt vildt dygtige de små tøser. Og de har det så godt og sjovt sammen på deres lille hold, så det er en kæmpe fornøjelse at følge dem. (Det sidder vi gerne 4 timer + det løse på bænken i hallen for hver uge. Hvem sagde soccer mom ;).

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Ida lørdag 28. marts 2015 at 08:30

  Sikke en fin lille idebank. Penny er sommetider optaget af at prøve at tegne, så måske jeg godt ku’ kaste mig ud i et super nemt krea projekt med hende. Æggene er nok lidt for ambitiøse… ;) Men ku’ helt alm. akvarel tørre på dem?

  • Reply Mette mandag 30. marts 2015 at 00:37

   Tak, Ida :) Vi har malet æggene med Ecoline farverne. Dem kan I næsten ligeså godt investere i først som sidst ;)

   Måske det lille plastikæg med fyld i også ville være noget for små fingre?

 • Reply Mette mandag 30. marts 2015 at 21:39

  Hvor skønt med inspiration til påskekrea. Fåret er simpelthen så sødt – sådan et må min datter på tre år vist også prøve at lave i løbet af ferien.

  Bedste hilsner og god påske
  Mette

  • Reply Mette onsdag 1. april 2015 at 00:02

   Skønt at kunne inspirere :) Ja, hun skal da lave får! Vi har klistret Viggas op i vindueskarmen. Det ser sødt ud :)

   Rigtig god påske og tak for din søde hilsen :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.