krea Krea med børn

Hjemmelavede squishies og emballage

lørdag 21. september 2019

Kreabilleder fra gemmerne

De bedste kreaprojekter er dem, hvor jeg opdager pigerne sidde fordybet med et projekt. Med ideer de selv har fået og selv realiserer. Ofte med et virkelig fint resultat. Jeg elsker det – og jeg elsker, hvordan de imponerer mig gang på gang!

Squishies

Sådan fandt jeg for noget tid siden (tilbage før squishies blev bandlyst) Carla og Vigga siddende sammen i en lille squishie-produktion inde ved Carlas skrivebord. De har klippet figurerne ud i skurresvampe. Den ene er malet, den anden har et lag af papir, hvorefter de er blevet tapet ind for at få den rette “slow-rising-effekt” :)

Puni Maru Yummiibear og Rainbow Bear.
Squishy from Banggood – DO NOT EAT!!

Emballage

Jeg synes at det er fantastisk, at de også har lavet emballage. Jeg kan lide at de tænker i helheder – intet er overladt til tilfældighederne :) Emballagen er afsluttet med tape i kanten forneden, så den kan åbnes og lukkes og med kig ind til squishien gennem folie.

Carla tilføjer i øvrigt:

Ps. Squishies´ene var mega dårlige.
De var elendige!

– I mine øjne er det underordnet. Projektet var fantastisk :)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.