sommer Ud i det blå

Rubjerg Knude #3

lørdag 7. juni 2014

DSC_5676 DSC_5700 DSC_5716 DSC_5753 DSC_5778

Hvor er det fantatisk med endnu en lang weekend med sommervejr. Jeg har haft en veninde fra Kbh. på besøg i dag. Vi skulle egentlig have været på cafe, men endte på plante-outlet og syntes at det var meget federe! Så ved man at man er ved at være voksen og ret så etableret ;)

Resten af eftermiddagen havde Carla og Vigga naboveninder på besøg, så vi havde haven fuld af små tøser til vandkamp og isvafler. De havde en fest!

Billederne er fra sidste weekend, hvor vi tog til Rubjerg Knude, et af vores yndlingsudflugtsmål. Mens Carla og Far var til gymnastik om formiddagen, forberedte Vigga og jeg en madkurv med kold kartoffelsalat, sandwiches med lækker lyserød, grøntsager og frugt. Vigga skar alle de kogte kartofler til kartoffelsalaten ud. De var så hyggeligt at have hende med i køkkenet. Hun er (i modsætning til sin storesøster) et lille madøre :)

Vi havde Rubjerg Knude mere eller mindre for os selv. Det er sådan en fin gåtur fra parkeringspladsen op til sandbankerne, op gennem sandmasserne hvorfra udsigten over området og havet er imponerende, og spring- og trilleturene ned igen er fyldt med mavegrin.

Efter sandmasserne skal vi altid ind forbi Lønstrup, en tur ned på stranden og have en is i byen. Det endte med at blive lidt sent, så begge pigerne faldt i søvn i bilen på vejen hjem, så det blev is til aftensmad. Til gengæld var der ingen ulvetime, nem putning og en dejlig lang aften til forældrene. Det er vel også helt okay ind imellem ;)

Se evt. billeder fra vores tidligere besøg i Rubjerg knude her og her.

 

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Hanne søndag 8. juni 2014 at 07:57

  Meget flotte billeder fra et fantastisk sted – elsker det sted selv om vi kun er der ca en gang om året (bor i København) også selvom min mand og jeg har været fanget i noget kviksand/ler på stranden nedenfor fyret og kun med nød og næppe fik reddet os op.
  Tak for opskriften på den lyserøde, den skal prøves.
  God pinse, kh Hanne

  • Reply Mette tirsdag 10. juni 2014 at 22:54

   Pyh, det lyder vildt! Sikke en forskrækkelse. Vi har aldrig gået på stranden nedenfor. Tror ikke at jeg ville turde, af frygt for at sandet ville skride ned…

 • Reply Christina søndag 8. juni 2014 at 09:37

  Det lyder som en skøn dag. Og skønt billede af far-datter. Måske er rubjerg knude et sommerferiemål for os også…

  • Reply Mette tirsdag 10. juni 2014 at 22:55

   Ja, er det ikke fint :) Jeg tror helt sikkert at I vil synes om det, Christina. I må sige til hvis I vil have en lille flok dagsguider med ;)

 • Reply Heidi tirsdag 10. juni 2014 at 12:31

  Det skønneste sted – vi var der i lørdags på en meget smuk dag. Og triumf! Vores firårige gik hele turen selv for første gang :-)

  Apropro Hannes svar ovenfor så elskede vi også gåturen fra Lønstrup til Nr. Lyngby ad stranden før vi fik børn – siden er den ikke prøvet. men vi har en plan denne sommer om at gøre det igen. Og det er rigtigt som Hanne skriver at der er noget ler / kviksandsagtigt i passagen omkring knuden, men jeg tænker ikke det er bundløst..
  Ved du mere om det Hanne?

  Kh Heidi

  • Reply Mette tirsdag 10. juni 2014 at 22:58

   Sejt gået af en fireårig! Den kræver gode ben, den tur, for der er jo også et godt stykke til og fra parkeringspladsen. Vores piger er vilde med at gå oppe på de høje skrænter langs grusvejen, så det hjælper lidt :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.