sommer Ud i det blå

Rubjerg Knude #2

fredag 26. juli 2013

IMG_9904IMG_9909IMG_9936 IMG_9946

Her i ugen kørte vi en tur til Rubjerg Knude. Det er blevet lidt af en sommerklassiker for os at besøge sandmasserne og derefter Lønstrup, som er rigtig hyggelig og et fint alternativ til Skagen, hvis man ikke lige er oplagt til at køre så langt ;)

Det var så sjovt at opleve sandmasserne med begge pigerne. De havde en fest, -både i sandet og på stranden i Lønstrup efterfølgende :) Moren derimod, var en smule flad efter at have båret Vigga det meste af den lange vej fra parkeringspladsen op til klitterne OG op ad de stejle stingninger i hed dybssand, -pyyh!

Jeg har været tilbage i arkivere i min gamle blog og har fundet indlægget fra vores første tur til Råbjerg Knudemed Carla. Jeg blev lidt grebet af at kigge de gamle indlæg igennem, og det er ret hyggeligt at læse kommentarerne på indlæggene. Mange af dem er fra bloggere som jeg stadig følger (enten på blogs eller på instagram) og flere af jer kender jeg jo privat i dag :)

Faktisk var der flere af de gamle indlæg, som jeg fik lyst til at hente med herover på Carlas Cafe. Det kommer til at foregå lidt løbende, men jeg tagger dem med Babykuller og kriller i fingrene, hvis I skulle have lyst til at kigge lidt tilbage i arkiverne sammen med mig :)

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

 • Reply Rikke lørdag 27. juli 2013 at 09:21

  Sikke dejlige billeder; så fyldt med sommerstemning og familielykke. Så fint, så fint.

  Og jeg giver dig helt ret mht. at bladre tilbage gennem arkiverne. Det er noget af det bedste ved blogging; at kunne genopleve forbigange stunder på den måde.

  • Reply Mette lørdag 27. juli 2013 at 22:25

   Mange tak :)

   Ja, det er så hyggeligt at kigge tilbage i sin “online dagbog” og ikke mindst at læse de mange søde kommentarer igen :)

 • Reply Østfronten lørdag 27. juli 2013 at 16:07

  Hvor ser det fint ud – og sikken en god træning, du fik med Vigga-løft!

  Og ja. Det er skønt at kigge tilbage engang imellem. Både for at se det sure og det søde.

  • Reply Mette lørdag 27. juli 2013 at 22:26

   Ja, jeg lover dig at det var effektiv træning. Måske man skulle tage turen lidt oftere ;)

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo lørdag 27. juli 2013 at 16:43

  Sikke nogle smukke billeder. Jeg vil med glæde læse med i de gamle indlæg. Jeg fulgte også din gamle blog. Jeg havde selv en anden blog dengang, som hed Mamalocas Lala. Men jeg nåede nu ikke at blogge så lang tid på den :)

  • Reply Mette lørdag 27. juli 2013 at 22:28

   Hvor hyggeligt at høre at du også læste med i de gode gamle dage :) Jeg tror faktisk også godt at jeg kan mindes din, nu du nævner den :)

 • Reply Sofie Skou lørdag 27. juli 2013 at 18:25

  Vi var i Lønstrup sidste år og besøgte også Rubjerg Knude – der er så hyggeligt :)
  Vi var i Skagen da vores ældste var 7 mdr, og der foregik sandklit-besøgene også med ham i bæresee – føj da det var hårdt i sommervarmen ;)

  • Reply Mette lørdag 27. juli 2013 at 22:30

   Ja, der er nemlig rigtig hyggeligt :) Og ja, babyløft i sandklitter er ikke for slapsvanser ;)

 • Reply Maria lørdag 27. juli 2013 at 22:01

  Dejlig at se et billede med både dig og pigerne i fuld figur! Elsker at følge din blog, og det er rart at sætte bare lidt ansigt på. Skøn stemning på billederne.

  Nu er jeg totalt københavner-agtig, men jeg ANER simpelthen ikke hvor hverken Rubjerg Knude eller Lønstrup ligger! Øst/Vest? Kan godt gætte mig til at det er nord på;) Men har aldrig hørt om det før, men det ser skønt ud!!!

  • Reply Mette lørdag 27. juli 2013 at 22:45

   Mange tak :) Ja, jeg er jo bare ret blufærdig med billeder af os selv på bloggen, men jeg kan sagtens følge dig i, at det er rart at få sat lidt ansigt på :)

   Rubjerg Knude og Lønstrup ligger på Vestkysten ca. 70 km. fra Skagen :) Og ja, der er rigtig skønt, især på en varm sommerdag :)

 • Reply Pia mandag 29. juli 2013 at 08:40

  Jeg ELSKER Lønstrup, så det er skønt at se andre promovere den skønne by også :)
  Skagen har altid været overvurderet for mig, da jeg kommer fra Lønstrup-området med nu bor laaaaangt væk derfra…

  • Reply Mette tirsdag 30. juli 2013 at 00:02

   Det er nemlig bare et rigtig skønt sted :) Stranden er også altid rigtig lækker og så synes jeg at det er så rart, at der ikke køre biler på den. Til gengæld er det så altid en udforing med parkeringspladser i byen ;)

 • Reply Råbjerg Knude #3 : Carlas Café lørdag 7. juni 2014 at 23:56

  […] evt. billeder fra vores tidligere besøg i Rubjerg knude her og […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.