Børnetøj

POMPdeLUX

onsdag 19. marts 2014

pomp de luxpompdelux prikkede jeanspompdelux kjole pompdelux lille pige Pompdelux petit by sofie schnoor

Carla og Vigga har hver fået et par styles fra Pompdelux’ sommerkollektion og jeg synes virkelig at det er fine sager til rigtig gode priser. Kvaliteten virker gennemgående lækker. Cardiganen og toppene er super bløde, og cardiganen er gennemført med fine perlemorsknapper.

Carla har ikke gået i bukser i flere år, men nu er hun så småt begyndt at få mod på det igen, og de her denimleggings med stretch er SÅ fine til hende. De er super cool sammen med toppen med flæserne på skulderne. Det er et rigtig skolepige sæt :)

Jeg er uforbederlig med at falde for ens styles til pigerne og derfor kan jeg rigtig godt lide, at kjolerne (trods alt) ikke er præcis samme model, men at modellen til de store piger har en fin bådudskæring og knapper ned af ryggen, mens den til de små piger har sødt smock på ryggen, tynde stropper og søde “lagkage lag”. Begge kjoler er super fine på og vi kunne ikke lade være med at komme i sommerstemning, da pigerne prøvede kjolerne på (og fandt klipklappere, stråhatte og solbriller frem ;).

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

 • Reply Julie torsdag 20. marts 2014 at 08:29

  Hvor er der fint, det du har valgt. Jeg har også fundet en del som vil klæde min lille pige. En rigtig pyntedukke er hun. Sådan går det når man får en dreng først og en pige bagefter – og derfor synes jeg det er så fedt, at du også sommetider har billeder af gode drengestyles – mange tak for det :-) Gad vide om du har tjekket Norlie ud endnu? De åbnede webshoppen i går, og det kribler i mine fingre ihvertfal ;-) God dag

  • Reply Mette fredag 28. marts 2014 at 10:17

   Du kan tro at jeg har tjekket Norlie ud (og mere til ;).

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.