Børnetøj

Ballerina

søndag 20. oktober 2013

Ballerina

fjerpynt Wovenplay // lyserød dragt Gro // rosa dragt Knast by Krutter // dragt med sløjfer Soft Gallery // bordeaux dragt Gro //leoballerina Petit Nord // glimmer ballerina Petit by Sofie Schnoor // grå dragt Soft Gallery // grå dragt med ben Poppy Rose // grå dragt Knast by Krutter // bronze ballerina Petit by Sofie Schnoor // taske Soft Gallery

Der er efterhånden mange danske børnetøj- og skomæsker som laver gymnastikdragter og ballerinafutter til de små gynmastikpiger. Der er så mange fine at vælge i mellem og jeg har samlet nogle af mine favoritter her.

Carla har efterhånden en fin samling af gymnastikdragter. Hun bruger dem både når hun er til gymnastik, men hopper også ofte i dem herhjemme og træner og optræder med gymnastik og dans. Og lillesøster har tilsyneladende også gymnastik i kroppen. Hun suser også rundt og laver flotte kolbøtter på eget initiativ, helt uden hjælp. Det synes jeg altså er sejt at kunne som halvandenårig :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Maiken mandag 21. oktober 2013 at 14:57

  Sikke mange lækre ting i din ballerina collage. Flere af dem har jeg allerede haft kig på. Til Ingrids fødselsdagsgave googlede jeg også en del rundt for gymnastiktøj, og endte med SG gymnastikdragten med sløjfer. Den er simpelthen så fin!

  • Reply Mette tirsdag 22. oktober 2013 at 23:52

   Ja, det er nemlig så fint, det print! Synes også, at det er ret skønt på bodyerne og heldragten ;)

 • Reply Mie mandag 21. oktober 2013 at 20:28

  Åh så fine ting. Hvem der bare var en lille pige, der kunne slippe af sted med at dimse rundt i så fine sager til hverdag :)

  • Reply Mette tirsdag 22. oktober 2013 at 23:53

   Ha ha ;) Annette fra Gro havde faktisk deres gymnastikdragt på under en cardigan til messen. Det så ret fint ud :)

 • Reply Sidsel mandag 21. oktober 2013 at 20:38

  Herhjemme bliver der også danset og gjort gymnastik i stuen. Mht. fint gymnastiktøj har min datters ballethold desværre obligatorisk “uniform” i barbie-lyserød fra top til tå (kæmpe-hit hos barnet…), men derfor kan jeg jo godt købe lidt ekstra til hjemme-brug :)

  • Reply Mette onsdag 23. oktober 2013 at 00:05

   Der er faktisk også klubgymnastikdragter i Carlas gymnastikklub. Det er sådan nogle “OL-agitge” nogle med glimmer og asymetriske snit. En lidt anden æstetik, men Carla synes at de er flotte!
   Jeg troede egentlig at der var en mere afdæmpet æstetik på balletskolerne?

 • Reply Lise - Lulu's little closet tirsdag 22. oktober 2013 at 21:41

  Så fine ting. Elsker gymnastiktøjet fra Krutter. Jeg har selv to piger som begge danser, så vi har også en del gymnastik/ballet tøj efterhånden. Jeg sidder også første parket til en hel del shows på hjemmefronten – så hyggeligt :)

  • Reply Mette onsdag 23. oktober 2013 at 00:09

   Ja, Krutters gymnastiktøj er virkelig fint!
   Og ja, det er så hyggeligt med hjemme gymnastik- og dans :) Vi har været også været i gang på madrasser i stuen her til aften, og tænk sig, det viste sig at selv den gamle mor kunne stå på hænder. Der lykkedes det mig vist at imponere hele familien ;)

 • Reply Lisbeth fredag 25. oktober 2013 at 22:32

  Sikke søde sager. Har hele to balletdansere her hjemme. Den ene er en dreng… gad vide hvad en ballerina hedder, når det er en dreng!?;o)

 • Reply Louise søndag 2. november 2014 at 23:55

  Må jeg spørge hvordan du har lavet denne collage? :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.