Ikke kategoriseret

Mimi’s Circus

onsdag 5. februar 2014

Mimis-circus Mimis-cirkus-roommimis-circus-stel

Jeg vil gerne præsentere endnu en ny annoncør, Mimi’s Cirkus, som jeg er rigtig glad for at byde velkommen på Carlas Cafe. Søstrene Mette og Lotte har i deres webshop samlet et rigtig fint udvalg af interiør, møbler, plakater og illustrationer mm. til børn (og ja, der er også lidt mødrene :). Det seneste skud på stammen er deres egen produktion af sengetøj og børnestel, som jeg så på Designtrade messen. Det fine porcelænsstel har cirkusillustrationer tegnet af den afdøde hollandske tegner Fiep Westendorp, og illustrationerne på stellet stammer fra hendes gamle børnebøger. Jeg fik desværre ikke fotograferet close ups af hverken stellet eller sengetøjet (standen var jo så pæn i sin helhed :), men tag evt. et nærmere kig inde på shoppen. Det er super fint!

 

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply heidi fredag 7. februar 2014 at 17:11

    Jeg er ret vild med mimis cirkus og de passer da lige til carlas cafe :) Det er altid nemt at finde en fin gave der og så vidt jeg husker har de gratis fragt, eller i hvert fald ret billig fragt.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.