Jul

Mere julesne

søndag 5. december 2010

En kreativ kollega har givet mig ideen til æbleranken på altanen. Jeg synes, at den er rigtig dekorativ og fuglene ser også ud til at værdsætten den. Jeg har prikket hul gennem æblerne med en strikkepind, trukket æblerne på snoren med en stor nål og bundet små stykker tændstikker på snoren, for at lave afstand mellem æblerne.

Carlas hue har Mormor og Morfar haft med hjem fra Mexico. Jeg havde ikke troet, at hun ville have den på, for uldet er lidt stridt og Carla er ret sart på det område. Men: Den har “hestehaler” ligesom (dagplejemor) Lenes!! Og så er det åbenbart en helt anden sag ;)

Jeg kan ikke blive træt af sneen. Jeg føler at jeg er på én laang skiferie. Idag, da vi var ude at kælke, slog det mig, at vi næsten burde investere i ski til Carla med det samme. For hvis sneen bliver liggende, kan hun jo nå at blive en haj allerede inden skiferien :) Og jeg kan ikke forestille mig andet, end at Carlas kommende kusine er mere end klar til at overtage skiene, når Carla vokser fra dem.

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply Susan søndag 5. december 2010 at 22:53

  Så skønne billeder :O)
  Elsker også bare sneen, og kan heller ikke få nok. Skal ud og købe kælk i morgen til bettemanden, bliver sååå sjovt ;)
  Håber bare på mere sne.. Gerne så det ligger til hen over jul.. Hvid jul 2 år i træk, det er da for skønt.:)

 • Reply Anja søndag 5. december 2010 at 22:56

  Dejlige billeder :-)

 • Reply Stine Hoelgaard Johansen mandag 6. december 2010 at 08:49

  Hej

  er på din blog for første gang her til morgen, og sikke nogle lækre billeder du lægger på, her kommer jeg bestem igen.
  Stine:)

 • Reply Li mandag 6. december 2010 at 09:38

  Skønne billeder – fin ide med æblerne :)

 • Reply Annchen mandag 6. december 2010 at 10:28

  Sikke nogle dejlige billeder Mette!:)
  I har da godt nok noget sne.. Jeg er lidt misundelig;)
  Sød idé med æblerne – og en rigtig lækker hue Carla har fået.
  Nyd dagen.
  Kh Anne

 • Reply bare WUNDERBAR mandag 6. december 2010 at 12:28

  Aarmen er det ik bare dejligt med den sne.. smukke billeder… Frederikke løb på ski sidste år, og der gik virkeligt ik mange forsøg før hun var ret skrap.. :) Æbleranken er fin.. jeg har jo også serveret for solsortene, men er i mon kommet dertil hvor deres maver har fået FOR meget?? Her har vi simpelthen de ledeste største solsorte pølser overalt! Og ja jeg mener pølser, for det ligner mere det end fugleklatter! Har fundet ud af at det er sådan fede solsorte reagerer når de lidt for grådigt mæsker sig i æbler… :)) Men de skal jo have det godt her i kulden skal de… ;))

 • Reply Karen mandag 6. december 2010 at 19:53

  Smukke smukke vinterbilleder:)

 • Reply Sannie mandag 17. januar 2011 at 15:12

  Det var så godt du fik lavet den med æblerne…. for jeg fik aldrig gjort det. Meeeen vinteren er jo langt fra slu ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.