Ikke kategoriseret

Juleønskeinspiration til lillesøster

søndag 16. december 2012
ViggasØnsker

dukke Ellen Sebra // sengesæt Ferm Living // lampe Studio Snowpuppe

opbevaringskasser Ferm Living // Lilys stol We:Do:Wood // puf by Nord

Anne har spurgt mig hvad Vigga ønsker sig til jul. Anne og jeg har nemlig det samme luksusproblem med at finde på gaveønsker til lillesøstre af storesøstre. De mangler jo ingenting, de små tøser. Men det skal alligevel ikke forhindre mig i, at forelske mig i fine ting på Viggas vegne :)

Carla fik sin Dukke Ditte da hun fyldte 1 år og hun har virkelig været hende en sand ven og uden tvivl, et af hendes allermest kære stykker legetøj. Derfor synes jeg, at det ville være så fint med Sebras nye version, Ellen til Vigga.
Opbevaringskasserne fra Ferm er både uimodståelige og uundværlige, og vil uden tvivl være en gave til både barn og forældre når der skal holdes styr på legetøjet. Klassikeren Lilys stol har jeg drømt om meget, meget længe og hvis vi selv skal have os en i familien, skal det nok til at være ;)
Med de eventyrlige illustrationer på Ferms sengetøj tænker jeg næsten, at man må være garanteret fine, fantasifyldte drømme.
Lampen fra Studio Snowpuppe har jeg været heldig at vinde et eksemplar af hos Sweet Laura. Den er ikke nået frem til os endnu, men jeg glæder mig rigtig meget til at den dukker op og jeg forudser at der bliver kamp om den :)
Puffen fra by Nord har jeg også haft et blødt punkt alt for længe og jeg synes faktisk, at den vil kunne gøre sig lige fint på et børneværelse som i en stue.

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Trine Lykke mandag 17. december 2012 at 00:36

  Sengetøjet er fantastisk, det ville jeg gerne have, til både lille- og storesøster :)

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:09

   Ja, jeg tror også at vi må have et sæt til begge piger på et tidspunkt. Det fåes med to forskellige print og jeg synes at det er umuligligt at vælge hvilket af dem der er finest, men så er det jo godt at man har to piger ;)

 • Reply Natascha Coester mandag 17. december 2012 at 09:28

  Årh, sikke nogle fine ting!
  Har længe sukket over By Nord puffen :)

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:10

   Samme her. I en tre år, tror jeg faktisk efterhånden. Sikke meget glæde man allerede kunne have haft den, hvis man havde investeret i den gang :)

 • Reply Anne mandag 17. december 2012 at 10:10

  Vi har haft lidt sammen problem her hjemme, selvom lillepigen har en storebror. Dukker har han dog ingen af, så måske jeg skulle ønske mig en dukke Ellen til min lille Ellen (som moderen her i øvrigt til en start, syntes skulle hedde Vigga :)

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:12

   Jeg vil helt sikkert anbefale den dukke. Carla har knuselsket sin Ditte (som Sebra kalder Lise). Hun har haft helt utrolig meget glæde af den. Ellen må da have en mini Ellen :)

 • Reply Mullerier mandag 17. december 2012 at 11:46

  Sikke nogle fine ønsker!

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:12

   Ja, ikke :)

 • Reply Nellianna mandag 17. december 2012 at 12:53

  Congratulations with the Moth lampshade :)
  We also mentioned you on our Facebook page.

  Happy Christmas,
  The Snowpuppe team

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:15

   Thanks and thanks for sharing my post on FB. Your lamps are so fine and adorable :)

   Merry Christmas!

 • Reply PernilleW mandag 17. december 2012 at 13:34

  Så fine ting – og det er helt sikkert også nogle, som allerede har sneget sig ind på Mini Tvittens (og vores) ønskeseddel. Sengesættet har Tvitten haft i noget tid og er rigtig glad for det, og det ER virkelig en fryd for øjet:)

  Håber nogle af tingene finder vej hjem til jer den 24. december.

  Knus

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:20

   Ja, det sengetøj kommer vi vist ikke udenom. Jeg har også forelsket mig i tapetet, kan bare ikke bestemme mig for hvilket af de to prints der er finest ;)

   Jeg er selv kommet til at stå for indkøb af de fleste af Viggas julegaver, så mindst een af tingene skulle gerne ende under træet. Hvis ikke det var fordi, at den nu viser sig at være udsolgt overalt og tilsyneladende ikke er til at støve op før efter nytår. Vi håber stadig at der er en lille chance for at det lykkes :)

 • Reply Sidsel mandag 17. december 2012 at 21:28

  Fine, fine pige-ønsker. Som i øvrigt også ville pynte i stuen, hvor jeg synes en stor del af inventaret fra børneværelserne alligevel ender, i hvert fald her hos os :)

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:25

   Samme her. Vi har indrettet os med børnenicher (køkken, cafe, kontor) i hver en ledig krog og det tror jeg faktisk at vi kommer til at blive ved med, når vi flytter i nyt og får mere plads. Det fungere bare godt, mens børnene er små og mens de stadig gider at hænge ud med os ;)

 • Reply Hanne // WhatWeDo Agency tirsdag 18. december 2012 at 02:40

  Hej Mette
  Tillykke med at du var den heldige vinder af Moth lampen. Den er nu på vej til dig :) Og dejligt at se den sat sammen med børneprodukter. Lamperne fra Studio Snowpuppe fungerer nemlig også rigtig godt på børneværelset.

  • Reply Mette tirsdag 18. december 2012 at 23:28

   1000 tak! Jeg glæder mig og holder et vågent øje med posten ;) Ja, den vil helt bestem være rigtig fin på et børneværelse. Der er ret mange steder, hvor jeg har lyst til at hænge den op ;)

   Det ser ud til at være et spændende agency I har jer. Meget bredt indenfor alt det kreative :)

 • Reply Vibstjert lørdag 22. december 2012 at 05:29

  Det er virkelig også nogle fine ting <3

 • Reply Fru Thornholm fredag 4. januar 2013 at 19:11

  Du laver så fine collager! Mon du vil fortælle lidt om hvilket program du bruger, og hvordan du gør?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.