Ikke kategoriseret

Gråt er godt

fredag 20. september 2013

Gråtergodt

uld cardigan Norlie // støvler Cos // leo-cashmere-cardi Club Collection // cashmere jumper Cos // grå strik Cos // cashmere sweater Zara // taske Cos // strikkjole Cos // hårelastikker Cos // støvler Gardenia

Sort er flot, men gråt er også godt ;) Dejlig douce og lidt mere afslappet. En læser af bloggen spurgte, om jeg ville dele lidt shoppe-inspiration omkring strik til “mor”, så her er lidt gråt og blandet, som jeg har set mig lun på :)

 

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

 • Reply Cecilie - makwerk fredag 20. september 2013 at 23:57

  ELSKER tasken! Strikkjolen fra Cos er også virkelig lækker.

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:23

   Ja, ikke?! :) Kjolen har delvis silkeryg og jeg synes at den er alt for fin. Gid der snart var uldsalg hos Cos! Alt for mange favoritter ;)

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo lørdag 21. september 2013 at 08:20

  Du er så god til at finde lækre ting. Lædershopperen og de grå støvler er mine favoritter. Mon ikke der godt kan være en laptop i shopperen? Så kunne en undskyldning for at købe den være, at det jo er en skoletaske :)

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:25

   Tak Signe! Det er jeg glad for at høre at du synes :) Jo, mon ikke at der kan være en lille lækker laptop deri ;) Jeg ville nok bare lige sikre mig, at stroppen ikke er alt for tyndt til at den er til at holde ud at gå med, med så tung en last i. Held og lykke med studiestart :)

 • Reply Sofie lørdag 21. september 2013 at 19:23

  Åh nej, sikke nogle fine ting du har fundet (igen – du er seriøst god til at friste mig;)) jeg må vidst lige have kigget lidt nærmere på nogle af tingene :)

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:26

   Haha, beklager ;)

 • Reply Julia lørdag 21. september 2013 at 22:00

  ARGH – det HELE er pænt. STOP. PLEASE

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:27

   Haha! Can´t stop, -sorry ;)

 • Reply Anette Andersen søndag 22. september 2013 at 11:11

  Elsker også grå i alle nuancer. Dejligt med skøn inspiration og du er super god til at finde de lækre ting fra COS.

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:29

   Også jeg :) Og mange tak! Det er jo ingen sag at finde lækre sager hos Cos ;) Kunne virkelig godt ønske mig et lille mid-season-sale hos dem snart ;)

 • Reply Pia mandag 23. september 2013 at 10:19

  Mette, jeg ELSKER din stil! :)
  Det er så fantastisk, at du bare finder alt muligt lækkert – det er den største inspiration (INKL LINKS)

  TAK

  • Reply Mette mandag 23. september 2013 at 22:35

   1000 tak! Hvor er jeg glad for at høre, at du kan finde inspiration her :) Og selv tak ;)

 • Reply Heidi mandag 23. september 2013 at 12:04

  Tak Mette – masser af skønne sager du har fundet.
  Jeg har netop købt en cardigan fra Norlie i merino og den er virkelig lækker i kvaliteten – men den der model ser også skøn ud. Strikkjolen fra Cos er hermed strøget ind på min ønskeliste.

  • Reply Mette mandag 23. september 2013 at 22:39

   Selv tak, Heidi :)

   Jeg har selv Norlie cardiganen her til både mig selv og Carla :) Og jeg har allerede brugt den meget. Den er super i stedet for en overgangsjakke lige nu. Og lidt mere sensommerhyggelig end en jakke, synes jeg :)

   Kjolen fra Cos står også højt på min ønskeliste. Jeg synes bare allerede, at der er blevet købt meget tøj herhjemme den seneste måned. Jeg glæder mig til Cos´ udsalg ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.