Mor

Chunky strik og Angulus

mandag 23. september 2013

IMG_0042 IMG_0052IMG_0033IMG_0051

Et par stykker af de ting, som har været på mine seneste collager har jeg selv investeret i, og jeg er simpelthen så glad for dem, at de må have et indlæg for sig selv :)

Jeg elsker de chunky strik med de rå detaljer. Læderlommerne på strikkjolen fra Cos og de rå lommer, rullekanterne og de store tryklåse på de lange cardigans fra Norlie. Jeg har allerede brugt cardiganen flittigt. Den er lidt “hyggeligere” end en jakke i de her lune sensommerdage :)

Støvlerne er det første par fra Angulus jeg har haft til mig selv, og det simpelthen de lækreste støvler jeg nogensiden har haft på. Slurp sagde det, da jeg trak dem på første gang, og jeg har kun modvilligt taget dem af siden ;) Den første aften havde jeg dem på herhjemme, fra posten kom med dem, til jeg gik i seng om aftenen. Og jeg foretrak dem endda frem for min lammeskindsboots, så det siger nok lidt om komforten :) Sålen føles så lækker og blød under fødderne og jeg kan blive helt glad ved tanken om, at Carlas Angulussko og -støvler gennem årene, antageligt har været lige så rare for hendes fødder.

Det bliver lidt af en salgstale, kan jeg godt se, men de er altså virkelig en varm anbefaling værd :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Ida tirsdag 24. september 2013 at 17:45

  Den er godt nok også sej, kjolen i chunky strik!

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:37

   Tak, Ida :) Jeg er også ret vild med den. Mon ikke også den ville kunne rumme en fin mave? ; )

 • Reply Maria onsdag 25. september 2013 at 07:11

  Lækker lækker ting.. Har selv lige købt støvlerne., åh de er lækker.. Og som carla.. Har Ida og Ludvig kun brugt angulus.. Og nu også mig.. Ej det er helt sikket ikke det sidste par jeg skal ha til mig selv..:-) knus fra Maria

  • Reply Mette torsdag 26. september 2013 at 11:03

   Ja, de er SÅ lækre! Det er bestemt heller ikke sidste gang at jeg kigger efter Angulus til sig selv ;)

   Carla bruger dog ikke udelukkende Angulus. Bisgaard og Ecco er også rigtig gode til hendes fødder, hvor nogle Angulus modeller desværre bliver for brede til hende.

 • Reply sundaywithlove torsdag 26. september 2013 at 09:54

  Lækre sager!
  Nu glæder jeg mig, om muligt, endnu mere til at modtage mine nyindkøbte Angulus støvler.

  • Reply Mette torsdag 26. september 2013 at 11:05

   Du kan roligt glæde dig! Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensiden har været SÅ glad for et par nye støvler ;)

 • Reply Louise torsdag 10. oktober 2013 at 09:28

  Hvor er tasken mon fra? Og rigtig lækker blog for øvrigt. :)

  • Reply Mette torsdag 17. oktober 2013 at 23:46

   Mange tak :) Tasken er fra Liebeskind.

 • Reply Lena tirsdag 15. oktober 2013 at 13:48

  Super lækre sager du har fundet der :) Fedt med noget inspiration, når man ikke lige selv har tid til at få tjekket de sidste nye tendenser i modebladene. De der støvler skal findes :)

  • Reply Mette torsdag 17. oktober 2013 at 23:47

   Dejligt at høre at du kan finde inspiration her :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.