Graviditet & baby Mor

Casual graviditets-outfit

torsdag 3. november 2011

Ja, nu kan jeg godt afsløre, at jeg er meget enig med Carla i hendes præference omkring kjoler og strømpebukser :) Jeg forudser nemlig at en vinter-graviditet bliver lidt mere kompliceret tøj-mæssigt end da jeg ventede Carla, hvor jeg stort set levede i libertybukser, tanktops og sandaler i den sidste del af graviditeten. Denne gang er min strategi lange tanktops og ventestrømpebukser tilsat forskellige sko/støvler, vinterkjoler og tørklæder.
Jeg vil rigtig gerne dele mine drømmevente-looks og mine babytøjs-ønsker her på bloggen, så jeg håber at I har lyst til at kigge med?

Jeg fik shoppet nogle gode (vente-)ting da jeg var i København og havde forberedt mig hjemmefra, ved at nærstudere COS´ webshop. Blandt andet havde jeg udset mig T-shirt-kjolen på collagen, som er rigtig lækker blød og afslappet. Nu drømmer jeg om et par komfortable blå NB sneakers dertil og ikke mindst en Ally Capellino taske, som vil gøre sig fortræffeligt som pusletaske til både mor og far ;)
Den lille notesbog er fra Fnubbu og vil være rigtig fin, hvis man er sådan en som får skrevet notater ned omkring sin graviditet (det får jeg ikke gjort, men jeg ønkser mig nu bogen alligevel ;).

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Anne torsdag 3. november 2011 at 08:34

  Tillykke med graviditeten og tak for lidt inspiration til gardaroben. Jeg syntes alle mine ventebukser strammer lidt, så selv om jeg ikke er meget til kjoler, så kunne strømpebukser og lange toppe/bluser være vejen frem.
  Kigge i hver fald med på bloggen for mere inspiration :-)

 • Reply Fru Schou torsdag 3. november 2011 at 08:47

  Mette, jeg læser gerne med på ALT der har med fashion at gøre:-) Også gerne graviditetsrelateret, selvom det ikke lige er aktuelt for mig i øjeblikket!
  Og den taske der er for lækker, og man kan vel godt ønske sig en ny pusletaske, uanset hvad!!

  kh Ninna

 • Reply Tenna torsdag 3. november 2011 at 08:54

  Jeg drømte om jeg skulle være rigtig graviditetslækker denne gang- men syntes ikke det går helt efter planen! Kjolerne bliver meget korte jo mere maven vokser;)
  Jeg har dog købt en par graumann Risse bukser, de kan virkelig anbefales!
  De her:http://www.ba10.dk/shop/graumann-risse-pants-5771p.html

  Glæder mig til at læse med!

  Kh. Tenna

 • Reply Mette torsdag 3. november 2011 at 08:55

  Anne – Hvor langt er du henne? Jeg synes ikke rigtig at jeg kan få det til at fungere med ventebukser denne gang. De falder ned for mig. Ved ikke om det er fordi de er for stramme eller fordi at min mave ikke er stor nok til at holde dem oppe endnu (næppe ;). Under alle omstændigheder er lange toppe og bløde bluser i hvert fald et must!
  Dejligt at du har lyst til at kigge med :)

  Ninna – Jamen tanken er netop at finde “almindeligt tøj” som kan bruges som ventetøj :) Tasken er slet ikke en pusletakse, så den kan du sagtens ønske dig. Den er i hvert fald lækker! Måtte lige forbi Stilleben og havde fingrene i den ;)

 • Reply Mette torsdag 3. november 2011 at 09:05

  Tenna – Hehe, ja jeg kan nikke genkendende til ambitionen om at ville være graviditetslækker ;) Det er jo en helt særlig tid, som det er med at nyde på alle måder! Tak for linket. De ser godt nok meget, meget lækre ud! Kan de godt sidde under maven?
  Hvis du mangler en kjole med god plads i, kan jeg virkelig anbefale denne: http://www.cosstores.com/Store/Women/Dresses/A-line_roll_neck_dress/46881-243096.1
  Den er meget finere end på billedet! Puper hyggelig og blød med lidt cashmere i og den har meget mere vide og “sving” forneden end billedet lige viser. Og så er den lige fin med både høje støvler og sneakers. Kommer nok til at lave et indlæg om den inden længe ;)

 • Reply Tenna torsdag 3. november 2011 at 09:14

  Ej, hvor sjovt! Jeg stod med nederdelen magen til kjolen, i nøjagtig samme farve;) Kjolen så jeg desværre ikke. Men den er da værd at kigge efter næste gang jeg runder Århus.

  Bukserne sidder så godt under maven, de er virkelig bare skønne- sådan et par man bare altid lige hopper i, så er de ovenikøbet med uld.

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) torsdag 3. november 2011 at 09:15

  Har lige været forbi din by Blank hjemmeside – hvor er det bare nogle fede ting du laver – har allerede fundet nogle ting der skal på min ønskeliste til jul.

 • Reply Louise torsdag 3. november 2011 at 10:22

  Tillykke med maven. Er i samme situation, så er meget nysgerrig efter at vide hvad andre ventende har på. Ventebukserne sidder heller ikke optimalt på mig (endnu), men det har ikke afholdt mig fra at investere i et par i grå babyfløjl fra H&M. Pt bor jeg i mine lilla NB og drømmer om at udvide farvespektret. Regner med at snørebåndene, ligesom sidste gang, bliver svære at binde den sidste tredjedel af graviditeten, så mon ikke der skal indkøbes et par ballerinaer eller mokkasiner. Min basisgarderobe består af kjoler primært i strik (som ikke er egentlige ventekjoler), Mamalicious pencilskirt i sort og laaange toppe. Man kan aldrig få for mange lange toppe, men hvor finder man dem i uld?? Ligesom under sidste graviditet, så fryser jeg noget så voldsomt omkring livet – og der er sjovt nok ikke andre i min omgangskreds som kender til det problem…

 • Reply Anonymous torsdag 3. november 2011 at 10:30

  Hvor kan tasken købes, den er lækker!! :-)

 • Reply ravnerock torsdag 3. november 2011 at 14:15

  Tillykke med baby i mave! Min egen er kommet ud, men jeg labber al babyblogging i mig, så vil glæde mig til at se babytøjsønsker m.m. :-)

 • Reply Anne torsdag 3. november 2011 at 17:05

  Jeg elsker cos og jeg elsker looket me strømpebukser og kjole. Det lever jeg næsten i. Så vis endelig frem, og jeg labber det i mig selvom jeg ikke har mave på :)

  Kh

 • Reply Anne torsdag 3. november 2011 at 18:47

  Mette, jeg har også problemer med at bukserne falde ned… eller dvs. det ektra elastiske “topstykke” falde ned under maven. Mest er det er nu selve bukserne som strammer vild meget ved taljen (og så er lidt løse på bagdelen… ikke fed combo). Er 32+2 i skrivende stund, så det er selvfølgelig også begrænser hvor meget tøj jeg gidder at invistere i ;-)

 • Reply Sebrina og Nicolai torsdag 3. november 2011 at 19:08

  Det ser fint ud! Jeg var så heldig at maven var lille i vintermånederne… tilgengæld svedte jeg meget sidste sommer da jeg var højgravid. Men kjoler og leggins levede jeg også i. Ejede kun ét par ventebukser (fordi jeg nok var for nærrig til at betale for et par bukser, som jeg i forvejen ikke brød mig om, og kun skulle bruge nogle måneder!)

 • Reply Manja torsdag 3. november 2011 at 19:54

  Jeg tror lige, jeg venter lidt med nr. 2, men jeg synes altid, det er hyggeligt at følge med i den slags, så del du bare løs :D

 • Reply Karen torsdag 3. november 2011 at 22:59

  Jeg kan jo kun anbefale Ally Capelino tasker. Er så heldig at der faktisk bor hele tre tasker herhjemme, og de bliver flittigt brugt. Otto fik faktisk også én til hans første jul af moster Fie. Hun mente, at det var et godt alternativ til fjällräven, som hun gav Georg til hans første jul. Har du tjekket deres hjemmeside. Det er billigere end i DK.

 • Reply Øglemor fredag 4. november 2011 at 12:25

  Jeg har jo Ally Cappellino- tasken (Timothy) som pusletaske til Varanen, og den fungerer bare! OG er toplækker – både nu og bagefter barslen. Eneste minus er, at tingene godt kan blive lidt væk i det store rum, men det overlever jeg nu sagtens, når den er så fed :-)

 • Reply Mette fredag 4. november 2011 at 15:46

  Tenna – Jeg viste slet ikke at der var en nederdel også. Jeg her ikke købt den i den sennepsfarvede, men i grå (som var den eneste jeg så i butikken).
  De lyder altså fristende, de bukser ;)

  Camilla – Fedt at du kan lide smykkerne! Det er jeg glad for at høre :)

  Louise – Tak og i lige måde :) NB sneakersene er også kommet på min ønskeliste. Pencilskirt lyder også dejligt behageligt. Måske man lige skulle tjekke Mamalicious igen :) Jeg mener ikke at jeg er stødt på lange toppe med uld, men vil holde øjene åbne efter dem.

  Anonym – De har i hvert fald taksen i Stilleben, som også har en webshop. Se evt. linket i teksten.

  Anne – Ja, strømpebukser og kjoler er vist et hit for både små og store pige. Både med og uden mave :) Dejligt at du har lyst til at kigge med :)

  Anne (2) – Underligt med de bukser. Synes ikke at jeg havde problemer med ventejeans da jeg var gravid med Carla. Men ja, så langt henne som du er, er det da klart skønnest hvis man kan finde noget, som man også kan bruge after graviditeten :)

  Sebrina – Jeg var også højgravid med Carla i hedebølge og alle spurgte til om det ikke var varmt. Men jeg synes faktisk ikke at det var anderledes end hvis jeg ikke var gravid. I hvert fald slap man for at tænke på vinterjakke og store besværlige støvler ;)

  Manja – Dejligt at du har lyst til at følge med. Og det er jo altid dejligt at have noget til gode (især en graviditet og en baby :)

  Karen – Uh, du frister! Og selvfølgelig har I en hel samling ;) De er jo lige jer :) Det lyder altså til at være en cool super-moster i har. Jeg har været inde på hjemmesiden og tjekke priser, men jeg synes umiddelbart at jeg får det til det samme. Eller er det bare mig, som ikke har styr på pund kursen?

  Øglemor – Jeg kan godt huske da du fik tasken og jeg var meget misundelig :) fandt du den ike på udsalg, eller hvordan var det? Nogle gode tips?? Jeg er helt overbevist om, at det er en rigtig gode investering ;)

 • Reply Øglemor fredag 4. november 2011 at 21:50

  Altså, først fandt jeg den på udsalg på Ally CApellinos eget site. Og bestilte den (kostede omkring 1350 derinde). Men den var bare helt forkert, da den kom. Den var nærmest kiwigrøn og så i vokset bomuld eller sådan noget – noget, som egentlig fungerer ret godt i både kaki og sort, men slet ikke i den underlige kiwigrønne. Så den røg retur. Og jeg røg ned i Goods og købte ‘the real deal’ i kanvas. Til fuld pris, desværre. Men det er det værd :-) (“Det er en investering”, som jeg næsten har overbevist HDD om. Den er jo perfekt som weekendtaske, når den er færdig med at lege pusletaske)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.