Børnetøj sommer

Lille sailor

torsdag 22. marts 2012
badedragt Petit Bateau // badebukser Petit Bateau // badedragt Zara // bikini trusser Zara // cykelsko Zara // T-shirt Little Poul & Joe // gummistøvler Aigle // shorts Little Remix // dækstol
Jeg stornyder babyboblen, men jeg nyder også når der ind imellem er en lille stund til at sidde ved computeren og dimse med collager og tjekke webshops og blogs ud :) Denne collage har efterhånden været længe undervejs, men her til aften blev der tid til at gøre den færdig. Jeg er helt vild med den fine enkelte badedragt fra Petit Bateau, men “desværre” er Carla vist allerede dækket ind med badetøj for sommeren. Både en fin én med maritime striber, som jeg købte dobbelt op af sidste sommer og den mere funky gule “danse-badedragt”. (Og først nu går det så op for mig, at sailor-temaet er lidt af en genganger fra sidste sommer. Bær over med mig, det må være ammehjerne eller også er jeg bare meget begejstret for den maritime, sommerlige stil ;)
Jeg er også ret vild med de maritime shorts fra Little Remix og den underskønne T-shirt fra Little Poul & Joe. Mærket Aigle bringer minder om mine barndomsridestøvler og den fine lille dækstol måtte gerne få en plads på vores altan og komme med på sommerens strandture. Jeg kan lige se C for mig tage en slapper i den med solbriller, is und alles :)

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply MorStine fredag 23. marts 2012 at 22:31

    Er også MEGET glad for den maritime stil både til mig selv og min datter.. :)
    Er helt vild med dine collager..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.