Børnetøj

Udsalg udsalg udsalg

torsdag 13. juni 2013

Miniatureudsalg

Udsalget er skudt i gang og det her hos Bootz vil jeg gerne dele med jer, for der er et par af mine favoritter imellem, som jeg har gået og holdt lidt øje med ;) Der er også riigtig mange fine styles fra Petit by Sofie Schnoor, men i første omgang har jeg skyndt mig at shoppe nogle af vores gode gamle favoritter: Sommerdragt fra Mini a Ture (storfavoritten sidste sommer) til Vigga, samt glimmer leggings og ynglings lakballerinarne fra Petit by Sofie Schnoor til Carla. Nu frister bare også alle de andre Petit by Sofie Schnoor ting ;)

 

PetitbySofieSchnoorudsalg

 

Der er i øvrigt fri fragt ved køb for over 499 kr, 5% yderlige rabat når man tilmelder sig nyhedsbrev (gælder også på udsalgsvarerne) og (så vidt jeg husker fra sidst jeg shoppede hos dem) gratis returlabel i pakken :) Dengang var der iøvrigt også en dipdye silkekjole blandt mine køb, og til dem (eller dig ;) der spurgte til den på Instagram, så er den at finde på udsalg nu ;)

 

 [Dette indlæg indeholder affiliate links]

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Marina / cand.mor torsdag 13. juni 2013 at 19:33

  Det udsalg, det udsalg :) Har selv lige købt forårsjakke fra Mini A Ture hos boozt, glæder mig til at “teste” mærket. Indtil nu har jakker været fra name it og wheat, men 40% rabat er jo ikke til at stå for :)

  • Reply Mette mandag 17. juni 2013 at 00:22

   Den tør jeg næsten godt garantere at I bliver glade for. Vi har ikke brugt andre jakker til Carla da hun var lille og bruger dem også til Vigga nu. De er super gode :)

 • Reply Venindefødselsdag : Carlas Café tirsdag 18. juni 2013 at 09:37

  […] Indianerkjolen blev skiftet ud med ynglings-glimmer-prinsessekjolen og de nye ballerinaer. […]

 • Reply Anne torsdag 18. juli 2013 at 21:29

  Årh Mette. Så fine sager du klikker hjem til pigerne. Af en eller anden grund misser jeg altid starten på de miniature sagers udsalg. Men er også lidt i tvivl om størrelsen. Måske man skulle prøve og så kan man jo i værste fald sælge dem videre tænker jeg!
  Og så sødt af dig med tip!!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.