Børnetøj

Pretty chic

torsdag 25. juli 2013

IMG_9755

Carla har fået sin cocktail garderobe i orden, hvis nogen skulle gå og overveje at invitere ;) Sidst hun skulle have nye sko, forelskede hun sig i et par ballerinaer. De fulgte bare desværre ikke med hendes fødder når hun gik (til Carlas store ærgerelse og ulykke). Så da Petit by Sofie Schnoors meget girly glimmermodel kom på udsalg her, skyndte jeg mig at slå til. De har nemlig et elastikbånd over foden, så de sidder bedre fast.

Kjolen er fra H&M og jeg tror efterhånen, at enhver lille pige, hvis mor er på Instagram, er ved at have den hængende ;) Med god grund, for den er da alt for fin :) Desværre går den kun op til str. 128. Havde den gået op til 164, havde jeg været nødt til at gøre et forsøg med at skrue mig i den. Tør man håbe at den kan nå at komme endnu?

 

[Dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Østfronten torsdag 25. juli 2013 at 10:43

  I skal da selv holde cocktailparty, Mette! Så kan Carla være den skønneste og chic’e værtinde. (Det kunne da være, du skulle deltage i Fabel A-give away’en og vinde udsmykning til festen!)
  (http://nyt-fra-oestfronten.blogspot.dk/2013/07/vind-det-fineste-festbord-fra-fabel-a.html)

  • Reply Mette mandag 29. juli 2013 at 23:56

   Haha, ja det kunne være festligt. Kan være at det skal være temaet for hendes næste fødselsdagsfest :)

 • Reply Rikke torsdag 25. juli 2013 at 12:57

  De sko er alt, alt, alt for fine. Hvem der bare havde fødder små nok til at skrue sig i dem. Suk.

  • Reply Mette mandag 29. juli 2013 at 23:57

   Ja, de er misundelseværdig fine ;) Jeg ved faktisk ikke hvor store størrelser de går op i?

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo torsdag 25. juli 2013 at 20:23

  Ja der er virkelig mange der har den kjole efterhånden. Og stod det til mig, skulle Vega også have den, men den var udsolgt i min H&M desværre. Den er simpelthen så fin.

  • Reply Mette mandag 29. juli 2013 at 23:59

   Ja, jeg kan godt forestille mig at den var hurtigt væk. Den er super fin, men hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg ikke hvor meget Carla kommer til at bruge den. Den er trods alt lidt “voksen” i modellen :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.