Børnetøj Graviditet & baby

Efterårsbaby

onsdag 3. oktober 2012
eftera_rsbaby
tæppe Ferm // dragt Mini a Ture // hue Norlie // cardi FUB

Mens jeg ventede Vigga i vinters små-drømte jeg lidt om den her fine dragt fra Mini a Ture til hende. For ikke så længe siden var jeg på Trendsales og snuse og var heldige at finde en som var så god som ny. I dag fik vi den indviet og jeg synes at det var en lille velklædt lækkerbisken jeg fulgtes med ud i regnvejret, hvis jeg selv skal sige det :) Hætten på dragten er oversizede og nærmest helt soverposeagtig og den så ualmindelig rar ud at putte sig i dernede i klapvognen i ly for regnen.

FUBs strik anbefaler jeg gerne igen og igen. Hvis I skal ud at investere i lækkert uld her til efteråret og vinteren, tror jeg næsten ikke at det fåes bedre.

 

Måske kan du også lide disse

17 kommentarer

 • Reply Ann-Sophie torsdag 4. oktober 2012 at 01:05

  Vi havde også Mini A Ture flyverdragten til Beate sidste år, og den var vi simpelthen også SÅ glade for. Så jeg tror helt sikkert, den bliver et hit hos jer og Vigga <3 den er skøn!

  Jeg har endnu til gode at have FUB mellem hænderne.. synes det er lidt svært at bedømme kvalitten udfra billeder alene… men jeg lytter! :D

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:10

   Hehe, dejligt når der er nogen der lytter derude :) Jeg føler mig ret overbevist om, at du vil kunne lide FUBs kvalitet. Ikke mindst deres uld, som er uovertruffen :) Og ja, dragten er virkelig skøn :)

 • Reply Stinne torsdag 4. oktober 2012 at 06:24

  Super lækre sager:) Det er lige før det begynder at rykke i æggestokkene igen;)

  Jeg var så heldig, at finde en rigtig pæn brugt FUB trøje på trendsales til den store. Og kan altså kun sige at de er SÅ lækre!
  Har aldrig haft så blød en uldtrøje mellem fingrene, og vi har prøvet en del forskelligt efterhånden.
  Så Ann-Sophie go go go ;)

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:11

   Hehe, ja det er lidt farligt, hvilken indflydelse fint babytøj kan have på en ;)

 • Reply Camilla torsdag 4. oktober 2012 at 08:11

  Jeg kan også kun give Mette ret. FUB er mit ultimative valg når det kommer til uld til min lille f – og har haft det siden hun var spæd. Ann-Sophie… Du finder ikke noget mere lækkert til din skønne B – trust me :)

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:14

   Vi kunne ikke være mere enige :)

 • Reply Anne torsdag 4. oktober 2012 at 08:35

  Åh kan huske at jeg så den dragt sidste år og var ved at falde i svime!! Du har en meget, meget farlig blog søde Mette ;) Godt jeg endnu ikke kender det køn. Uha det havde blevet dyrt.
  Den ser ud til at findes kun i meget små størrelser, Og jeg har det også sådan lidt bobbob med at købe for meget til de helt små.

  Tak for tip om FUB kvalitet, det vil jeg da lige tage med mig :)

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:19

   Men Anne, både dragten og cardiganen er da ganske unisex, vil jeg mene ;)
   Jeg synes, at det er meget forskelligt hvor længe de bruger de mindste størrelser. Carla voksede (og vokser) nærmest ikke ud af noget tøj, men tøjet blev skiftet ud som årstiderne skiftede. Vigga, derimod, sprint-vokser ud af den ene størrelse efter den anden ;)

 • Reply Maiken torsdag 4. oktober 2012 at 09:53

  Ingen tvivl om at Vigga (ligesom storesøster) er en ualmindelig velklædt dame. Lækre efterårsting, som ligger i linje med fine ting du før har vist. :)

  Googler løs på vinterjakker til pigerne, men synes mit bedste bud til Agnes er fra mini a ture. Har du andre gode alternativer?

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:29

   Tak Maiken :) Og tak fordi du spørger mig til råds :) Jeg bliver næsten en lille smule forlegen ;) Vi brugte også Mini a Tures anorakker til Carla ind til hun begyndte i børnehaven, hvor vores dagplejemor rådede os til at skifte til jakker med lynlås foran, så hun bedre kunne øve sig i at være selvhjulpen. Vigga har også fået en Mini a Ture anorak i dåbsgave og jeg tror egentlig ikke at jeg kender bedre alternativer til de mindste. De er jo så dejlig nemme at give dem på og slutter rigtig godt til i halsen og herhjemme erstattede de også regnjakkerne.

 • Reply Kreativista i Boligrum torsdag 4. oktober 2012 at 12:11

  Virkelig fine sager. Jeg er selv forelsket i dragten fra Miniature. Jeg er selv på jagt på Trendsales, så sig til hvis du finder den i nyfødt ;-)

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:31

   Det kan jeg godt forstå! Den vil også være fantastisk for en lille nyfødt at putte sig i. Kender I egentlig kønnet på jeres baby? Jeg skal nok tænke på dig, hvis jeg skulle støde på en ;)

 • Reply Anonymous torsdag 4. oktober 2012 at 14:33

  Har også lige investeret i den dragt i lilla, fandt den som ny på tilbud, skønt! Indtil videre er en strikdragt dog nok. Er også SÅ enig med dig mht. til FUB. Det er så lækkert, min søn hader uld da det meste kradser ifølge ham. Ikke engang et cashmere halstørklæde fra COS kunne han have. Men han elsker sin strik fra FUB. Synes også deres farvevalg og mønstre er meget klassiske, lidt dyrt dog, men virkelig god kvalitet.

  • Reply Mette torsdag 4. oktober 2012 at 21:36

   Vi er mange som er faldet for FUB kan jeg forstå :) Og med god grund! Det ER bare lækkert og virkelig god kvalitet. Jeg bruger de små cardigans som små jakker til Vigga hver eneste dag og det er nærmest ikke til at de på dem, at de har været brugt. Og så elsker jeg FUBs bæredygtige tanke om, at kvaliteten og designet skal kunne bære at tøjet skal gå i arv – endda på tværs af køn. Både en rigtig god, men også rar og hyggelig tanke. Elsker at finde mine gamle favoritter fra Carla frem igen til Vigga :)

  • Reply Anonymous fredag 5. oktober 2012 at 15:57

   Præcis, det fungerer super både til piger og drenge. Det er genialt, at det, som du skriver, kan gå i arv. Har også et par cardi´s der ligger og venter på at blive taget i brug, når min lille Karla rykker op i næste størrelse:)
   Maria

 • Reply Irene fredag 5. oktober 2012 at 07:20

  Lækre sager! Jeg har endnu kun prøvet FUB i bomuld til den mindste, men til den store har vi 3 af de tynde uldbluser fra FUB og det er så lækkert. Jeg tror jeg er nødt til at have en uld til den mindste også.
  Ville man kunne bruge den fine flyverdragt fra Mini a Ture til en pige på 11 mdr i vuggestue?

  • Reply Mette fredag 5. oktober 2012 at 20:45

   Umiddelbart tænker jeg ikke at dragten er optimal til vuggestuebrug, for den lukkes bare med bindebånd og ikke med lynlås. Jeg er heller ikke sikker på at den er vandtæt… Men den er rigtig fin til barnevognen og klapvognen :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.