Børnetøj

Mit første PR-event

onsdag 2. november 2011

Jeg har været en tur i København til mit første PR-event i forbindelse med bloggen og har ladet mig friste af rigtig meget fint børnetøj fra Norlie, We are small, Ver de Terre og Ubang. Både fra de nuværende vinterkollektioner og fra de kommende forårskollektioner.

Der var rigtig mange fine og klassiske efterårssager fra We are small og jeg lagde især mærke til demin- og babyfløjlskjolerne. Carla er nemlig inde i en periode hvor det kun er kjoler som duer og jeg synes også selv, at det er rigtig rart at sende hende børnehavne i lune kjoler og strømpebukser. Dejlig behageligt, ikke så meget der skiller og super sødt :)

Til drengene var der nogle lækre bukser, som jeg også sagtens kunne overveje til Carla. We are small forhandles udelukkende på deres egen webshop og til homeshopping arrangementer, hvilket gør at tøjet kan sælges til virkelig gode priser. Og lige nu er der endda udsalg på deres strik, så det er værd at kigge forbi.

Fra Norlie er jeg altid rigtig glad for deres lækre basisstrik og fra sommerkollektionen faldt jeg blandt (meget!) andet for endnu en skøn denimkjole.

Ver de Terre kender jeg bedst for deres flyverdragter, som er storfavoritten herhjemme. Men den fortjener næsten et indlæg for sig selv :)

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Maria onsdag 2. november 2011 at 09:41

  sikke noget dejligt tøj du har fået lov til at kigge på!
  Da Alma blev 3 var det også KUN kjoler hun ville ha på og sådan er det stadig. God der findes så mange fine kjoler Ü

 • Reply Louise onsdag 2. november 2011 at 10:52

  Skønt med inspiration til nyt tøj til lillemusen. Kendte ikke We Are Small så blev da glædeligt overrasket over de rimelige priser :)

 • Reply Christina onsdag 2. november 2011 at 15:08

  godt du tog afsted. Vi får pakke fra we are small i morgen – bl.a. med fløjskjole!! Her er det nemlig også kun kjoler der duer..

 • Reply Mette onsdag 2. november 2011 at 17:48

  Maria – Ja, det er vist en sikker tendens omkring de 3 år og børnehave-start. Jeg har i hvert fald set det hos flere af Carlas veninder :)

  Louise – Nej, jeg kendte det heller ikke særligt godt, men synes at det er rigtig fint og dejlige overkommelige priser :)

  Christina – Ja, det er jeg også rigtig glad for at jeg gjorde :) Jeg kunne vist godt have brugt at få et par bestillinger med fra dit arrangement. Har allerede forelsket mig i flere styles ;) Hvad faldt du ellers for?

 • Reply Christina onsdag 2. november 2011 at 19:23

  tillykke med offentliggørelsen:-) og fin vest. Jeg skal vist ha strikket mig en mere!
  Jeg købte også den blomstrede skjorte og et par lyngfarvede “hængerøvsbukser”. Det er sådan nogle fine farver og styles til meget gode penge.

 • Reply Mette torsdag 3. november 2011 at 08:49

  Tak Christina. Ja, bedre sent end aldrig ikke ;)
  Jeg er også faldet rigtig meget for den blomstrede skjorte. Gerne med strikken over, som jeg lige måtte teste på billedet. Jeg kan lige forestille mig det sammen med et par brune babyfløjlsleggins som ligger ubrugt hen i Carlas kommode ;) Men kan det passe at der kun er størrelser i de lige størrelser? Og i så fald, hvilken størrelse bruger Selma?

 • Reply Christina torsdag 3. november 2011 at 11:14

  Ja det er kun i ulige størrelser. Jeg har bestilt str 4 år og håber det passer. Det ved jeg senere i dag:-) – så giver jeg besked. De to er vist ca. samme størrelse
  Det endte faktisk med at jeg aflyste, for vi blev kun 5-6 stykker, og vi havde også lige en begravelse hele tirsdagen som fyldte lidt. Så jeg har bare bestilt på hjemmesiden.
  Det ser godt ud med strikken over, men det ville jeg aldrig få Selma i det. Hun vil gerne gå i bare tæer og undertrøje hele tiden, så to langærmede er vist no-go:-)..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.